Parintele Increzator

Jim Burns

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P875
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
27,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P875
Jim Burns este o voce cu autoritate in domeniul familiei, intotdeauna practic, intelept si biblic. Dragi parinti, Jim are un mesaj excellent pentru importanta voastra misiune.
Max Lucado


FII PARINTELE DE CARE ARE NEVOIE FAMILIA TA

Prinsi de valtoarea vietii, multi dintre noi am uitat sau poate nu am fost invatati elementele fundamentale ale cresterii copiilor, iar acestia sufera din aceasta cauza. Avem cele mai bune intentii, dar frustrarile zilnice si luptele necontenite pot dovedi realitatea ca ne-am pregatit mai temeinic pentru conducerea masinii sau pentru profesie decat pentru cresterea copiilor.
Pentru a ne ajuta sa renuntam la metoda incercarilor si a greselilor in cresterea copiilor, Jim Burns ne prezinta sfaturi dovedite valabile de-a lungul timpului si strategii practice pentru familiile contemporane. Marcat de candoarea si caracterul practic al scrierilor lui Jim, fiecare capitol examineaza un aspect al cresterii copiilor, de la intreruperea lanturilor disfunctionalitatii generationale, la crearea unei atmosphere iubitoare in familie, la aplicarea disciplinarii si pana la binecuvantarea copiilor cu o mostenire a credintei. Exercitiile utile de la sfarsitul capitolelor contribuie la consolidarea deprinderilor parintilor si reprezinta temelia dezvoltarii unui plan familial specific fiecarei familii.

JIM BURNS, PhD, a infiintat organizatia HomeWord in 1985 pentru a ajuta si a aduce speranta familiilor cu probleme. Prin emisiunea sa zilnica, HomeWord With Jim Burns, ascultata in peste 800 de comunitati, pasiunea lui Jim ede a forma familii care sa-l onoreze pe Dumnezeu, prin adevarurile practice care ii vor ajuta pe adulti si pe tineri sa traiasca in mod concret credinta crestina. Jim vorbeste la mii de oameni din toata lumea la seminarii si conferinte.

Numar pagini:
177
Format:
14.2 x 20.1 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Noua Speranta
ISBN:
978-973-7986-51-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Parintele Increzator

27,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: