Pasi esentiali pe calea cresterii spirituale - R.A. Torrey

R.A. Torrey

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1708
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
39,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1708

Cartea de fata reuneste trei lucrari de-ale lui R.A. Torrey, anume: How to Pray (1900), How to Study the Bible for Greatest Profit (1896) si o sinteza a lucrarii How to Bring Men to Christ (1893). In mod evident, pasii esentiali pe calea cresterii spirituale sunt rugaciunea, studiul Bibliei si marturisirea Evangheliei.
Aproape la frecare pagina a cartii, cititorul va descoperi diagnostice clare si necrutatoare ale derivei crestinilor, incurajari in vederea cautarii trezirii spirituale, apeluri ferme la seriozitate duhovniceasca. Ele sunt tot atatea margaritare de spiritualitate, care stralucesc de o lumina cereasca. lata cateva dintre ele:

„Ce paraie mici de indurare si har cunoastem cei mai multi dintre noi, cand am putea cunoaste rauri care se revarsa peste maluri!"

„Daca intalniti ceva ce oamenii numesc trezire, si nu exista o convingere de pacat, puteti sti imediat ca aceea nu este o trezire.”

„O jumatate de kilogram de carne de vita bine mestecata, digerata si asimilata va da mai multa putere decat tone de carne de vita la care doar te uiti; si un singur verset din Scriptura mestecat, digerat si asimilat va da mai multa putere decat capitole intregi doar frunzarite."

„Oamenii au vazut adevärul, dar nu l-au urmat, iar acum acesta a disparut."

Reuben Archer Torrey (1856-1928) a studiat teologie la Yale (Statele Unite), Leipzig si Erlangen (Germania). A participat la campaniile evangelistice ale lui Dwight L. Moody si a pästorit biserica acestuia (Moody Church, din Chicago). In 1912, Torrey fondeaza Moody Bible Institute din Chicago. A scris un numar important de lucrari de spiritualitate si a sustinut predicarea sfinteniei, specifica Conventiei Keswick.

Numar pagini:
260
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Casa Cartii
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
978-606-732-214-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Pasi esentiali pe calea cresterii spirituale - R.A. Torrey

39,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: