Pastrarea Temeliei - Studiu 1 Timotei

French L. Arrington

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P577
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
18,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P577

Evitand termenii si frazele tehnice, Dr. Arrington analizeaza cu atentie epistola lui Pavel catre Timotei si aplica practic mesajul acesteia la zilele noastre. El demonstreaza cu claritate faptul ca, desi schimbarea este o dimensiune inevitabila a vietii crestinului, este nevoie de multa precautie pentru a nu lasa ca temelia credintei crestine sa se fisureze.

Problemele societatii in general se transpun in sentimente de neliniste, frustrare si nesiguranta pentru individ. Cu cat lumea lui devine mai subreda, cu atat cautarea lui dupa stabilitate si siguranta devine mai intensa. De aici interesul pentru „radacini” si intoarcerea la „origini”. Cand o cladire este pe care sa se darame, temelia este cea care trebuie verificata... In termeni simpli, si totusi elocventi, Dr. Arrington aduce adevarurile biblice ale cartii 1 Timotei fata in fata cu intrebarile contemporane legate de vocatie/chemare, inchinare, conducere si familie. El subliniaza ca temelia pentru o viata sigura si de succes poate fi intretinuta prin credinciosie fata de Cuvantul lui Dumnezeu.
Robert E. Fisher

FRENCH L. ARRINGTON este un binecunoscut si respectat teolog al Noului Testament, la zi cu interpretarile teologice de baza. Este profesor de Greaca si Exegeza Noului Testament in cadrul Church of God Theological Seminary in Cleveland, Tennessee.

Numar pagini:
145
Format:
14.6 x 20.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2008
Editura:
Societatea Biblica din Romania
ISBN:
978-973-8983-22-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Pastrarea Temeliei - Studiu 1 Timotei

18,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: