Pavel - Un Om Al Harului Si Al Tariei De Caracter

Charles R. Swindoll

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P760
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
40,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P760
Seria Oameni Mari ai lui Dumnezeu
Teroristul convertit, autorul inspirat, invatatorul extraordinar si mentorul plin de rabdare – aceasta figura colosala a pasit plina de curaj pe scena lumii primului secol si a lasat o amprenta de nesters a maretiei, care nu va fi uitata vreodata. Viata lui? Magnifica! Iar lucrarea lui? Impresionanta. Considerat un sfant de catre unii din vremea noastra, dupa propria lui descriere a fost „cel dintai dintre pacatosi”. Nicio alta persoana din Biblie, in afara de Cristos insusi, nu a avut o influenta mai profunda asupra lumii lui si a noastre decat Pavel.

A fost un om caracterizat de o extraordinara tarie de caracter, de o fermitate a mintii si a spiritului, de un curaj neabatut in fata greutatilor personale si a pericolului. Puternic, tenace si neinduplecat, Pavel si-a urmarit misiunea divina cu o hotarare neabatuta. Iar Dumnezeu l-a folosit cu putere pentru a schimba lumea.

Dar mesajul si stilul lui Pavel au fost marcate si de un har plin de blandete. Acest barbat, care i-a torturat si i-a ucis pe sfintii lui Dumnezeu, a inteles si a explicat harul mai bine decat oricare dintre contemporanii sai. De ce? Pentru ca niciodata nu a incetat sa multumeasca el insusi pentru ca l-a primit. Harul nemarginit al lui Dumnezeu l-a tansformat pe acest fost agresor violent intr-un purtator de cuvant al lui Cristos smerit, dar plin de putere. Un om de o asemenea tarie de caracter a avut o nevoie disperata de un asemenea har.

Dr. Charles R. Swindoll este pastor al bisericii Stonebriar Community Church, rector al scolii teologie Dallas Theological Seminary si invatator biblic in cadrul programului international de radio Insight for Living. A scris peste 30 de carti care au devenit bestselleruri. Chuck si sotia sa, Cynthia, locuiesc in Frisco, Texas.

Numar pagini:
340
Format:
14.4 x 22.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
SBRO
ISBN:
978-973-8983-59-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Pavel - Un Om Al Harului Si Al Tariei De Caracter

40,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: