Pazirea Celor 10 Porunci

J. I. Packer

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P136
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
24,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P136
Au fost adesea considerate, in mod eronat,  „regulile” lui Dumnezeu – lista Lui invechita cu ce sa faci si ce sa nu faci care conduce la un mod de viata caracterizat de vinovatie si de legalism. Dar, urmarindu-l pe iubitul autor si erudit biblic J.I. Packer in cercetarea scopului si a adevaratei semnificatii a celor Zece Porunci, vei descoperi ca aceste precepte pot fi numite pe drept tiparul lui Dumnezeu pentru cea mai buna viata posibila. Ele contin intelepciunea si prioritatile de care are nevoie orice om pentru a avea parte de binecuvantari pe plan relational, spiritual si social – si toate acestea vin de la un Tata ceresc iubitor care doreste pentru copiii Lui ceea ce e mai bine.

Packer nu doar ca expune aceste adevaruri in segmente scurte, usor de citit, dar el include si intrebari pentru discutie si idei pentru studiu ulterior la sfarsitul fiecarui capitol. Aceasta carte te va provoca sa vezi cele Zece Porunci intr-o alta lumina si te va ajuta sa intelegi – poate pentru prima data – sanatatea, speranta si mostenirea care ti se ofera in ele.

J.I. Packer slujeste, in prezent, ca profesor de teologie si face parte din bordul de conducere al Regent College din Vancouver, British Columbia. Dr. Packer a scris numeroase carti, printre care si Sa-L cunoastem pe Dumnezeu. Cea mai recenta activitate a lui este slujirea in calitate de editor general al Bibliei English Standard Version, publicata de editura Crossway.

Numar pagini:
149
Format:
12.4 x 17.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-973-8998-87-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Pazirea Celor 10 Porunci

24,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: