Perechea Potrivita

Lynn Austin

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P915
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
49,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P915
Expozitia Mondiala
Chicago, 1893

Pare a fi decorul perfect pentru ceea ce Violet Hayes tanjeste sa traiasca: un pic de mister, pe langa un pic de romantism.

De fapt, e mai mult decat un pic de mister. Si-a planuit vizita la Chicago ca sa-si gaseasca mama pe care abia si-o mai amintea. In ce priveste romantismul... ei bine, cu ajutorul bunicii si al celor trei matusi, acesta se va contura frumos – poate prea frumos. Fiecare dintre ele – inclusiv pioasa sa bunica – pare sa aiba o agenda separata pentru ea.

Pe parcursul unei veri, universul lui Violet se va deschide larg inaintea ochilor ei. Dar, in pragul marilor descoperiri, ea trebuie sa gaseasca o modalitate pentru a decide ce drum si care barbat vor fi, in cele din urma, cea mai potrivita alegere a vietii ei.

LYNN AUSTIN este autoarea unor romane emotionante si captivante care isi gasesc un public loial si din ce in ce mai numeros. Cel de-al patrulea Premiu Christy l-a primit pentru acest roman, cu titlul original A Proper Pursuit. Romanul Taramuri ascunse a fost ecranizat intr-o productie Hallmark. Lynn si sotul ei au trei copii, adulti si ei acum, si locuiesc langa Chicago.

Numar pagini:
447
Format:
13,5 x 20,5 cm
Tip coperta:
Brosata
Anul aparitiei:
2011
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-8282-20-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Perechea Potrivita

49,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: