Povara Domnului

Ian Macpherson

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P695
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P695
Natura predicarii si omul care predica
 
Ian Macpherson demonstreaza importanta predicarii si, pe langa aceasta, ne spune cum sa predicam: cum sa alegem un text, cum sa abordam un subiect, cum sa compunem un paragraf de inceput, cum sa folosim ilustratii si citari, cum sa incheiem predica. Slujitorii batrani si tineri, studentii la teologie si cei care au petrecut ani de zile pe „drumul cel lung”, vor gasi incurajare si ajutor in aceste pagini.

Ian Macpherson descrie povara predicarii ca avand patru laturi: povara vesniciei, povara pacatoseniei, povara sufletelor si povara Domnului (a-L predica pe Hristos cu credinciosie). „Acolo unde nu este povara”, spune Macpherson, „nu este nici binecuvantare.”

In zilele noastre, predicarea a dobandit o noua importanta din cauza asaltului in masa asupra mintilor contemporane venit din partea segmentelor seculare a culturii noastre. Nici un predicator nu indrazneste sa paseasca in fata unei adunari daca nu este sigur de insarcinarea si de mesajul sau pentru o lume tulburata.

Scriind intr-un stil intens, viu, Ian Macpherson descrie pe inteles viata si lucrarea unui om chemat de Dumnezeu sa propovaduiasca Vestea buna. In patru capitole, autorul prezinta ceea ce el crede a fi diviziunile fundamentale ale artei predicatorului.

Exploreaza problemele implicate in pregatirea de a predica; apoi, ofera numeroase ilustratii pentru a demonstra felul in care oameni distinsi ai amvonului din trecut au depasit dificultati similare.

In aceste pagini, predicatorul care a dus aceleasi batalii isi va incarca duhul, iar slujitorul tanar a carui lucrare a inceput de putin timp, va gasi inspiratie pentru a-si propune scopuri inalte. Toti cei ce iubesc misiunea predicatorului vor descoperi un nou stimulent pentru o traire mai sfanta.
 
 
Cuprins
1. Povara
2. Omul
3. Mestesugul
4. Intalnirea
Numar pagini:
158
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-606-8000-05-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Povara Domnului

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: