Povestește-mi despre pildele lui Isus - R. Albert Mohler Jr.

R. Albert Mohler Jr.

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2690
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2690

Isus a venit și să predice Evanghelia lui Dumnezeu, și pentru asta a ales să le vorbească oamenilor prin povestiri. Cele mai cunoscute dintre povestirile lui Isus sunt pildele. Acestea nu sunt povestiri inofensive, menite să transmită mesaje sentimental. Nu sunt moralizatoare, ca fabulele lui Esop. Nu sunt basme, ca acelea care circulau în număr mare în Europa medievală. Nu sunt povești pentru copii, deși, în multe cazuri, copiii sunt printre primii care le înțeleg. Isus nu urmărea să vorbească despre autoperfecționare, prin pilde, nici să transmită mesaje banale. În niciun caz.

- extras din introducere

„Dacă predici folosind ca inspirație pildele, dacă le folosești într-o serie, într-un studiu cu biserica sau dacă pur și simplu le citești pentru edificarea și devoțiunea personală, Povestește-mi despre pildele lui Isus se va dovedi un ajutor bineveni. Eu am avut de câștigat de pe urma citirii acestei cărți, așa că o recomand cu căldură și plănuiesc să revin asupra ei în timp ce mă pregătesc să predic sau să-i învăț pe alții despre povestirile cu totul unice ale Mântuitorului nostru care se regăsesc în aceste pagini valoroase.”

- Ligon Duncan, rector, Reformed Theological Seminary

 

R. Albert Mohler jr. a fost supranumit „una dintre cele mai influente personalități evanghelice“ (Economist) și „Suveranul intelectualilor mișcării evanghelice“ (Time.com). În calitate de președinte al Southern Baptist Theological Seminary, scrie cu regularitate un blog foarte popular, precum și alte comentarii diponibile la www.AlbertMohler.com. Este totodată gazda a două podcast-uri: The Briefing și Thinking in Public. Este autorul a numeroase cărți, printre care se numără The Apostle's Creed, We Cannot Be Silent și The Prayer That Turns the World Upside Down și a apărut în New York Times, Walt Street Journal, USA Today, dar și în cadrul unor programe precum Today, de la NBC, și Good Morning America, de la ABC. Locuiește în Louisville, Kentucky, împreună cu soția sa, Mary.

Numar pagini:
224
Format:
16 x 23 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Carmel
ISBN:
978-606-9631-76-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Povestește-mi despre pildele lui Isus - R. Albert Mohler Jr.

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: