null
15,00lei
Distribuie

Pregatirea inchinarii

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

15,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
132
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2006
Editura:
SCRIPTUM
ISBN:
978-973-87770-1-9

Descriere

Dave Patterson arunca o privire patrunzatoare asupra lucrarii de inchinare din cadrul bisericii locale si raspunde la cateva intrebari dificile. Abordarea sa tandra si onesta este invioratoare si provocatoare, insa necesara pentru a mentine o lucrare de inchinare integrala si spirituala.

Lamar Boschman


Nu stiu nicio alta carte care trateaza subiectul inchinarii in biserica si care sa ofere atat de multe sfaturi practice si biblice pentru pastori sau pentru cei ce pregatesc inchinarea. Daca esti in cautarea unor materiale care sa te ajute in lucrarea de inchinare, cu siguranta aceasta carte te va incanta. Este usor de citit, practica si plina de intelepciune.

Vivien Hibert


Cand oamenii intra in biserica, de multe ori aduc cu ei si problemele lor de viata. Unii poate tocmai s-au certat in masina, altii poate ca au probleme finaciare apasatoare, altii poate ca au relatii frante, altii poate ca tocmai au reusit cu greu sa paraseasca patul. Saraci sau bogati, tineri sau batrani, toti cei prezenti in biserica trebuie sa se simta bineveniti in prezenta lui Dumnezeu.

Este responsabilitatea si privilegiul celor care se ocupa de organizarea inchinarii in biserica sa pregateasca o atmosefera de inchinare, astfel ca fiecare suflet prezent sa-L poata lauda pe Dumnezeu.

Cumpărate frecvent împreună:

Pregatirea inchinarii, David Patterson
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi