Provocarea Islamului

Patrick Sookhdeo

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P06
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P06

Impactul tot mai sporit al islamului asupra societatilor apusene ridica multe problematici care reprezinta o provocare, directa sau indirecta, pentru biserica si pentru misiunea ei. Cartea aceasta este scrisa pentru crestinii din lumea de Vest, ca unii care incearca sa cumpaneasca aceste problematici si sa raspunda provocarii intr-un mod intelept, iubitor, biblic, eficient si asemenea lui Cristos.

In vremurile actuale, islamul este religia care creste cel mai rapid. Prin urmare, pe parcursul urmatoarei generatii biserica va avea de intampinat nevoia tot mai acuta de a intelege islamul si de a invata cum sa-i confrunte pe musulmani cu adevarul Evangheliei lui Isus Cristos. Intr-o analiza clara si directa, dr. Patrick Sookhedo – el insusi un fost musulman convertit la Isus Cristos pe cand era un tanar adult – ofera bisericii un ghid deosebit de util pentru ca aceasta sa poata intelege si sa raspunda islamului. Caracterizat deopotriva de profunzime teologica si politica, Sookhdeo explica modul in care islamul se diferentiaza de crestinism, ii descrie locul in lumea actuala si ofera sfaturi practice in legatura cu modalitatea in care crestinii se pot imprieteni cu musulmanii si le pot vorbi despre Evanghelie. Dat fiind faptul ca islamul devine tot mai mult un obiect al atentiei si preocuparii noastre, crestinii trebuie sa cumpaneasca bine provocarea pe care acesta o aduce credintei crestine. Dr. Sookhdeo ne ajuta sa facem exact asta.
R. Albert Mohler, Jr.
Rector, The Sothern Baptist Theological Seminary

Patrick Sookhdeo a studiat la London Bible College, iar mai apoi si-a obtinut doctoratul de la London University’s School of Oriental and African Studies. De asemenea, a primit doctorate de la Western Seminary, Portland, Oregon si de la Nashotah House Episcopal Seminary, Wisconsin.

Printre functiile detinute se numara si cea de coordonator international pe domeniul islamului pentru Lausanne Committee for World Evangelization si pentru World Evangelical Fellowship.

Numar pagini:
210
Format:
13.9 x 20.1 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
FACLIA
ISBN:
978-606-8247-04-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Provocarea Islamului

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: