Putere In Conlucrare

Mark E. Shaw

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000236
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000236

Iata in sfarsit o carte despre cum sa-i implici pe membrii bisericii locale in consilierea biblica. Mark Shaw ii incurajeaza pe crestini sa formeze echipe de consilieri biblici dispusi sa slujeasca. Vei fi provocat, indrumat si incurajat. Este o carte extrem de necesara si folositoare.
Dr. David Tyler

Pornind de la premisa ca lucrarea de consiliere trebuie facuta prezentand adevarul Cuvantului lui Dumnezeu in dragostea Duhului Sfant, dr. Mark Shaw prezinta in linii generale un proces de dezvoltare gradual pe care fiecare biserica ar trebui sa-l puna in practica.


Putere in conlucrare descrie o modalitate unica de ucenicizare, care nu numai ca ii imputerniceste pe membrii bisericii, dar in acelasi timp le ofera posibilitatea de a se implica imediat in slujire. Conceptul este simplu si creativ, dar mai presus de toate fundamentat biblic. Cu o indrumare adecvata din partea unor lideri competenti, orice biserica locala care abordeaza consilierea biblica in echipa prezentata in cartea aceasta isi va mari, dupa toate posibilitatile, in mod semnificativ impactul in comunitatea pe care o slujeste.

 

Dr. Mark E. Shaw este fondatorul si presedintele Truth in love, o organizatie ce ofera consiliere si instruire in cadrul bisericilor locale, folosind o abordare inovatoare a lucarii in echipa.
Dr. Shaw are doctoratul in consiliere biblica si masteratul in studii biblice la Birmingham Theological Seminary. Este, de asemenea, licentiate in psihologie si a obtinut masteratul in psihologie educationala.
El si sotia sa, Mary, au patru copii si locuiesc aproape de Birmingham, Alabama.

Numar pagini:
190
Format:
14.5 x 19.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
SCRIPTUM
ISBN:
978-973-1813-78-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Putere In Conlucrare

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: