Stoc epuizat

Puterea Relatiei - Dr Henry Cloud

Henry Cloud

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 11468
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
50,00lei
Indisponibil
SKU: 11468

Influenta fabuloasa pe care ceilalti o au asupra ta si cum sa o folosesti in beneficiul tau.

Fie ca esti lider de afaceri, un performer individual, un parinte, un partener de cuplu, sau chiar un pacient aflat in tratament, de indata ce realizezi ca detii controlul asupra propriei persoane, esti pe calea cea buna pentru a trece la un nivel superior. Detii 100% controlul asupra conexiunilor tale, a pargiilor tale in afaceri, a contributiei tale, a educatiei si disciplinei copiilor tai etc. Autocontrolul este parte integrala a oricaror performante umane.

Dar de ce vedem autocontrolul si performante individuale ca fiind total dependente de propria persoana si de ceea ce facem si ca altcineva nu poate avea nicio influenta? Adevarul este ca sunt sustinute de puterea relatiilor pe care le construim cu cei care ne formeaza. Da, persoane cu care am avut conexiuni in trecutsi altele cu care avem conexiuni in prezent ne-au ajutat sa ne construim capacitatea de autocontrol. Acesta este paradoxul performantelor.

Stiinta conforma ca trecerea la urmatorul nivel al performantei depinde 100% de relatia pe care o ai cu cel din fata ta. Vorbesc aici de un animit fel de relatie, nu doar una ca intre prieteni de distractie. Ea trebuie sa ofere niste functiuni foarte precise si un nivel de energie foarte precis. Ea trebuie sa furnizeze experiente foarte constructive si sa contina informatii foarte specifice. O relatie de tipul potrivit ne ajuta sa avem succes si sa rezistam in perioade dificile. In aceasta carte, vom cerceta ce anume trebuie sa ofere o relatie pentru a ne ajuta sa trecem la un nivel superior.

Numar pagini:
234
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
ISBN:
978-606-8709-04-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Puterea Relatiei - Dr Henry Cloud

50,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: