Categorii

 Se încarcă… Te rugăm să aştepţi...
  • Contul meu
Puterea relatiei - Henry Cloud Măreşte / Mai multe poze
  • Puterea relatiei - Henry Cloud

Puterea relatiei

$11.94
Împachetare cadou:
Options available
Cantitate:

Influenta fabuloasa pe care ceilalti o au asupra ta si cum sa o folosesti in beneficiul tau.

Fie ca esti lider de afaceri, un performer individual, un parinte, un partener de cuplu, sau chiar un pacient aflat in tratament, de indata ce realizezi ca detii controlul asupra propriei persoane, esti pe calea cea buna pentru a trece la un nivel superior. Detii 100% controlul asupra conexiunilor tale, a pargiilor tale in afaceri, a contributiei tale, a educatiei si disciplinei copiilor tai etc. Autocontrolul este parte integrala a oricaror performante umane.

Dar de ce vedem autocontrolul si performante individuale ca fiind total dependente de propria persoana si de ceea ce facem si ca altcineva nu poate avea nicio influenta? Adevarul este ca sunt sustinute de puterea relatiilor pe care le construim cu cei care ne formeaza. Da, persoane cu care am avut conexiuni in trecutsi altele cu care avem conexiuni in prezent ne-au ajutat sa ne construim capacitatea de autocontrol. Acesta este paradoxul performantelor.

Stiinta conforma ca trecerea la urmatorul nivel al performantei depinde 100% de relatia pe care o ai cu cel din fata ta. Vorbesc aici de un animit fel de relatie, nu doar una ca intre prieteni de distractie. Ea trebuie sa ofere niste functiuni foarte precise si un nivel de energie foarte precis. Ea trebuie sa furnizeze experiente foarte constructive si sa contina informatii foarte specifice. O relatie de tipul potrivit ne ajuta sa avem succes si sa rezistam in perioade dificile. In aceasta carte, vom cerceta ce anume trebuie sa ofere o relatie pentru a ne ajuta sa trecem la un nivel superior.

Numar pagini:
234
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
ISBN:
978-606-8709-04-8

Caută produse similare după Tag

Adaugă un Review

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

BlueLogo

Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit! Mai multe aici...

Transport în 24 de ore pentru produsele aflate în stoc. Detalii aici...

Beneficiezi de modalităţi multiple de plată.

Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne la telefon 0748 065 431.

Click pe butonul de jos pentru a adăuga Puterea relatiei în Wish List