15,00lei
Distribuie

Razboiul invizibililor

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

15,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
187
Format:
15,4 x 22,9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-720-4

Descriere

De mii de ani, Pamantul este un camp de batalie pentru forte invizibile ochiului omenesc. Pe de o parte, sunt fortele intunericului, iar de cealalta parte, ingerii lui Dumnezeu, insarcinati cu o misiune deosebit de importanta: protejarea copiilor lui Dumnezeu.

Sally Pierson Dillon va invita intr-o calatorie in timp alaturi de ingerul Marcu. Fiind un inger observator, Marcu inregistreaza viata unor adolescenti care au trait in momente-cheie ale istoriei.

Veti cunoaste personaje captivante si veti descoperi impreuna care a fost soarta crestinilor in timpul persecutiilor imparatului Nero, al asediului Ierusalimului, al abuzurilor papalitatii, al Revolutiei franceze s.a.m.d.

Paginile cartii nu dezvaluie doar marea controversa dintre bine si rau, ci si mijloacele prin care omul de rand poate iesi invingator din aceasta lupta. Razboiul invizibililor este o carte despre protectia ingerilor nevazuti si despre caile nebanuite ale providentei lui Dumnezeu, descoperind, mai presus de toate, dragostea Creatorului fata de omenire.

Sally Pierson Dillon a fost infirmiera si autoare de carti pentru copii. Printre volumele publicate se numara seriaWar of Ages (5 carti care prezinta istoria lumii sub forma de povestiri) si doua carti devotionale pentru copii.Intamplari din vremea lui Iesua, un alt titlu al aceleiasi autoare, a dat startul colectiei Biblioteca Junior.

Alți Clienți au mai vizualizat şi