Rededicarea Credinciosilor - V. Iuga

Viorel Iuga

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10635
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
10,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10635

Rededicarea este actul solemn prin care un crestin isi explima decizia de a fi mai bun si mai corect in relatia cu Dumnezeu, cu biserica si cu semenii.

Atunci cand vorbim de rededicare, avem in minte doua categorii de credinciosi. Prima se refera la credinciosi care au gresit sau au coborat standardul vietii lor spirituale. Rededicarea acestora inseamna intoarcerea cel putin la standardul avut anterior.

A doua categorie se refera la credinciosii care au trait bine in relatia cu Domnul, cu biserica si u semenii. Rededicarea acestora inseamna inaintarea in dedicare in unul sau in mai multe domenii. De asemenea, rededicarea celor neprihaniti poate insemna si investirea lor intr-o slujba noua. Biblia este plina de exemple de rededicare a neprihanitilor. Aici nu vorbim de pocainta pentrupacat, ci despre o rededicare pentru o viata mai sfanta si o lucrare mai deosebita. Prin profeti, Domnul cerea rededicarea lui Israel. Prin scrierile apostolilor, Domnul cerea rededicarea tuturor bisericilor. Intreaga Biblie ne spune ca Dumnezeu ne vrea cu gelozie pentru El, deoarece Domnul nu suporta inima impartita.

Numar pagini:
46
Format:
14,5 x 20,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Metanoia
ISBN:
978-606-916-021-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Rededicarea Credinciosilor - V. Iuga

10,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: