Remedii De Pret Impotriva Siretlicurilor Diavolului

Thomas Brooks

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: R78
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: R78

Preaiubitilor, satan, deoarece a cazut din lumina in intuneric, din fericire in nefericire, din cer in iad, de la starea de inger la cea de demon, e atat de plin de rautate si de invidie, incat nu va lasa nicio metoda nefolosita in incercarea de a-i face pe toti ceilalti nenorociti pe vecie impreuna cu sine; el, fiind alungat din ceruri. si "pastrat pentru judecata zilei celei mari, pus in lanturi vesnicie, in intuneric" (Iuda 6), se foloseste de toata puterea si indemanarea sa pentru a-i aduce pe toti fiii oamenilor in aceeasi conditie si condamnare ca a sa. Satan a aruncat in sufletele noastre o asa samanta pacatoasa, incat imediat ce ne ispiteste, noi ne dam consimtamantul; imediat ce comploteaza impotriva noastra, ne si biruie. Daca le arata oamenilor doar putin din frumusetea si finetea lumii, cat de repede sunt ei gata sa se plece si sa i se inchine!

Din puterea, rautatea si indemanarea lui satan se nasc toate comploturile, planurile, stratagemele si masinatiunile care sunt in lume cu scopul de a pierde sufletul. El are mai multe planuri in vederea atragerii sufletelor in pacat, mai multe comploturi prin care sa tina sufletele departe de orice slujire sfanta si cereasca, si mai multe stratageme prin care sa tina sufletele intr-o stare de plans, de teama, indoiala si neliniste. El are mai multe planuri prin care sa-i distruga pe cei mari si onorabili, pe cei intelepti si invatati, pe cei orbi si ignoranti, pe cei bogati si pe cei saraci, pe sfintii adevarati si pe cei ce sunt sfinti numai cu numele.

Uneori se va infrana de la a ne ispiti, ca sa ne credem in siguranta si sa neglijam vegherea; alteori se va preface ca fuge de la noi, ca sa ne faca mandri de biruinta; uneori va fixa atentia oamenilor asupra pacatelor altora si nu a lor insisi, ca sa-i umple de mandrie; alteori le va fixa atentia asupra harurilor altora si nu ale lor, ca sa-i copleseasca.

Omul mai degraba ar putea sa insire numele stelelor si sa numere firele de nisip de pe malul marii decat sa insire toate planurile lui satan; cu toate acestea, cele care sunt mai importante, si prin care face totul cel mai mult rau sufletelor oamenilor se gasesc prezentate in urmatorul Tratat, fiind prescrise si leacurile impotriva lor.

 

Numar pagini:
302
Format:
14.7 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-606-8895-06-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Remedii De Pret Impotriva Siretlicurilor Diavolului

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: