Categorii

 Se încarcă… Te rugăm să aştepţi...
  • Contul meu
Remedii de pret impotriva siretlicurilor diavolului, Thomas Brooks Măreşte / Mai multe poze
  • Remedii de pret impotriva siretlicurilor diavolului, Thomas Brooks

Remedii de pret impotriva siretlicurilor diavolului

$6.30
Împachetare cadou:
Options available
Cantitate:

Preaiubitilor, satan, deoarece a cazut din lumina in intuneric, din fericire in nefericire, din cer in iad, de la starea de inger la cea de demon, e atat de plin de rautate si de invidie, incat nu va lasa nicio metoda nefolosita in incercarea de a-i face pe toti ceilalti nenorociti pe vecie impreuna cu sine; el, fiind alungat din ceruri. si "pastrat pentru judecata zilei celei mari, pus in lanturi vesnicie, in intuneric" (Iuda 6), se foloseste de toata puterea si indemanarea sa pentru a-i aduce pe toti fiii oamenilor in aceeasi conditie si condamnare ca a sa. Satan a aruncat in sufletele noastre o asa samanta pacatoasa, incat imediat ce ne ispiteste, noi ne dam consimtamantul; imediat ce comploteaza impotriva noastra, ne si biruie. Daca le arata oamenilor doar putin din frumusetea si finetea lumii, cat de repede sunt ei gata sa se plece si sa i se inchine!

Din puterea, rautatea si indemanarea lui satan se nasc toate comploturile, planurile, stratagemele si masinatiunile care sunt in lume cu scopul de a pierde sufletul. El are mai multe planuri in vederea atragerii sufletelor in pacat, mai multe comploturi prin care sa tina sufletele departe de orice slujire sfanta si cereasca, si mai multe stratageme prin care sa tina sufletele intr-o stare de plans, de teama, indoiala si neliniste. El are mai multe planuri prin care sa-i distruga pe cei mari si onorabili, pe cei intelepti si invatati, pe cei orbi si ignoranti, pe cei bogati si pe cei saraci, pe sfintii adevarati si pe cei ce sunt sfinti numai cu numele.

Uneori se va infrana de la a ne ispiti, ca sa ne credem in siguranta si sa neglijam vegherea; alteori se va preface ca fuge de la noi, ca sa ne faca mandri de biruinta; uneori va fixa atentia oamenilor asupra pacatelor altora si nu a lor insisi, ca sa-i umple de mandrie; alteori le va fixa atentia asupra harurilor altora si nu ale lor, ca sa-i copleseasca.

Omul mai degraba ar putea sa insire numele stelelor si sa numere firele de nisip de pe malul marii decat sa insire toate planurile lui satan; cu toate acestea, cele care sunt mai importante, si prin care face totul cel mai mult rau sufletelor oamenilor se gasesc prezentate in urmatorul Tratat, fiind prescrise si leacurile impotriva lor.

 

Numar pagini:
302
Format:
14.7 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-606-8895-06-2

Caută produse similare după Tag

dumnezeu  iad  oameni  satan  
Adaugă un Review

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

BlueLogo

Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit! Mai multe aici...

Transport în 24 de ore pentru produsele aflate în stoc. Detalii aici...

Beneficiezi de modalităţi multiple de plată.

Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne la telefon 0748 065 431.

Click pe butonul de jos pentru a adăuga Remedii de pret impotriva siretlicurilor diavolului în Wish List