Renăscut dintre ruine - Bebe Ciaușu

Bebe Ciausu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2692
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2692

Biblia afirma ca noi suntem pacatosi, iar plata pacatului este moartea si despartirea de Dumnezeu pentru totdeauna. Dar vestea buna este ca Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, a murit pentru a ne ierta pacatele si pentru a ne izbavi de consecintele lor vesnice. Ce trebuie sa facem? Sa recunoastem ca suntem pacatosi si ca pacatele noastre L-au ofensat
si L-au dezonorat pe Cel ce ne-a creat sa traim pentru gloria Sa, sa intelegem ca plata pacatului este despartirea de El pentru etemitate, sa regretam pacatele comise si sa ne pocaim, adica sa ne intoarcem cu fata catre Dumnezeu, sa ne punem increderea in Isus Cristos ca Mantuitor si sa Il incoronam ca Domn peste viata noastra. Da, „plata pacatului este
moartea“, insa Biblia nu se opreste aici, ci adauga ca „darul fara plata al lui Dumnezeu este viata vesnica in Isus Cristos, Domnul nostru.“ In cel mai cunoscut și indragit verset din Biblie, Mantuitorul spune: „Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica“ (loan 3: 16).
Dumnezeu este singurul care poate restaura fiinta ta dintre ruinele pacatului, iti poate da o viata noua si iti poate daltui caracterul in asa fel incat sa devii asemenea Fiului Sau preaiubit. El este singurul care iti poate oferi viata vesnica. De aceea ma rog ca El sa foloseasca aceasta carte pentru a-ti trezi constiinta si pentru a te ajuta sa iei cea mai importanta decizie din viata ta, aceea de a-L urma pe El.

Bebe Ciausu este pastorul Bisericii Baptiste „Harul“ din Lugoj si autor al mai multor carti care s-au bucurat de apreciarea cititorilor din tara si din strainatate. Dintre acestea, amintim: Chemare la caracter in vremuri de compromis, Romanta rascumpararii, Domnia lui Cristos in viata credinciosului, Drumul spre casa, Centralitatea lui Cristos (vol. I & II), Extraordinara aventurii a credinfei, Pledoarie pentru iertare, Raspunsuri la cele mai dificile intrebari din si despre Biblie, Anatomia iubirii, Crescand in asemanare cu Cristos - curs de maturizare spirituala si Voi canta doar despre Isus (vol. I & II), scrisa impreuna cu sotia sa, Bianca.

Numar pagini:
204
Format:
14,5 x 20,5 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Carmel
ISBN:
978-606-9631-82-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Renăscut dintre ruine - Bebe Ciaușu

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: