Ridicarea Bisericii Apostolice

Chuck D. Pierce & Robert Heidler

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: R376
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: R376

"Acum se ridica o Biserica Apostolica, iar aceasta intrece orice demonstratie vazuta vreodata pe pamant"

Ridicarea Bisericii Apostolice este esentiala pentru a intelege Biserica, Imparatia, razboiul care ne sta inainte, precum si poporul triumfator care va intra in promisiunile lui Dumnezeu!

De la o generatie la alta si de la un sezon la atul, Domnul Isi recladeste Biserica, astfel incat Imparatia Lui sa poata fi manifestata mult mai bine pe pamant. La inceput, Biserica Primara s-a miscat intr-o continua trezire spirituala care a atins lumea unei generatii de oameni. Un element cheie al succesului lor a fost slabilirea centrelor apostolice. Astazi, Biserica trebuie sa continue cu aceasta mostenire si sa aduca o mentalitate a Imparatiei pe acest pamant, mentalitate ce va birui lumea.

Ridicarea Bisericii Apostolice urmareste istoria centrelor apostolice initiale, despre care citim in Noul Testament, pana la multiplicarea si existenta acestora "acum", in prezent. Cartea aceasta va va ajuta sa intelegeti mai bine prototipul apostolic pe care Domnul l-a creat pentru Biserica Sa cu scopul de a birui portile iadului. Alaturati-va Rezervei Triumfatoare care imbratiseaza administratia unei noi biserici apostolice, pline de putere si glorie! Citind aceasta carte, veti simti ca va ridicati cu puterea si autoritatea Imparatiei. Deveniti unii din cei care demonstreaza astazi gloria Lui!

Numar pagini:
213
Format:
14.6 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
Alfa Omega
ISBN:
978-606-8720-26-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Ridicarea Bisericii Apostolice

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: