Romani. Comentariu Expozitiv - John R. R. Stott

John Stott

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2049
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
110,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2049

John Stott se alatura, prin acest comentariu, distinselor voci bisericesti care au meditat asupra uimitoarelor teme ale Epistolei catre romani si au discutat modul in care ele trebuie aplicate in viata, ajutandu-ne si pe noi sa auzim ineditele armonii si sa intrezarim mareata viziune. Respectand traditia clasica a marilor lideri crestini care au comentat aceasta epistola, Stott prezinta termenii folositi in ea, temele abordate si rationamentele pe care le contine. Puterea Evangheliei - neprihanirea lui Dumnezeu descoperita din ceruri - este adresata in mod clar oamenilor din vremea noastra care au raspuns chemarii ei.


Cand Pavel a scris aceasta epistola bisericilor din Roma ce se adunau prin case, scopul sau fusese sa obtina sprijinul lor in rugaciune pentru misiunea pe care intentiona sa o intreprinda in zona vestica a lumii mediteraneene. Nu isi imagina el la acea data ca, timp de doua milenii, ecoul acestei prezentari atat de exacte a Evangheliei va reverbera in Biserica si prin case, in lumea academica si printre oamenii obisnuiti, nici ca va strabate mari si tari, ajungand pana la marginile pamantului.
Stott demonstreaza o buna cunoastere a textului si contextului Epistolei catre romani, cat si a celor mai recente studii pauline. Poate chiar mai important este faptul ca priveste aceasta epistola prin prisma propriei experiente pastorale si misionare, perspectiva modelata de viziunea mareata a apostolului insusi. In paginile de fata aveti un comentariu adresat oamenilor acestui mileniu, un comentariu care acopera cele doua lumi ale Epistolei catre romani - lumea lui Pavel si lumea noastra.

 

J.R.W. Stott a fost ordinat in Biserica Anglicana in 1945, dupa care a slujit in Biserica All Souls, Langham Place din Londra ca ajutor de paroh (1945–1950), ca paroh (1950–1975), iar din 1975 ca paroh emerit. A fost numit Capelan al Reginei (1959–1991) si Capelan Suplimentar in 1991. John Stott este fondatorul si presedintele onorific al Institutului pentru Crestinism din Londra. Este autorul a peste patruzeci de carti, dintre care amintim Esenta credintei crestine, Sa intelegem Biblia, Crucea lui Cristos, Crestinul contemporan, Comentariile expozitive si Puterea predicarii.

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Romani. Comentariu Expozitiv - John R. R. Stott

110,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: