25,00lei
Distribuie

Rugaciune creativa la SUPERLATIV

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

25,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei,

Specificaţii

Numar pagini:
93
Format:
20.4 x 29cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017

Descriere

Lucrezi cu copiii sau cu tinerii? Ai nevoie de aceea extra scânteie de inspirație care să te ajute să explorezi Biblia? Ai nevoie de aceea idee care să îți desăvârșească lecția? Rugăciune creativă la superlativ este cartea perfectă pentru tine.

Este esențial să găsim moduri prin care să încurajăm oamenii să se roage. Rugăciunea, ca și oricare practică, se învață. Pentru că ne adresăm copiilor, învațarea acestui obicei atât de important îl facem într-un mod creativ. Ideile din Rugăciune creativă la superlativ sunt organizate pe categorii, astfel încât să fie ușor sa găsești ideea de care ai nevoie.
 
Secțiunea 1 „Dar nu știu pentru ce să mă rog”, include idei cu privire la modul în care poți structura și motiva o se siune de rugăciune în grup.
Secțiunea 2 „Rugăciuni spuse împreună”, include mai multe rugăciuni cu răspuns, în care liderul și membrii grupului se roagă alternativ.
Secțiunea 3 „Rugăciuni rostite cu voce tare”, conține mai multe strigăte de rugăciune și psalmi.
Secțiunea 4 „Rugăciuni cu scris, desenat și confecționat”, prezintă colaje de rugăciune, postere de laudă și multe alte sugestii pentru rugăciune creativă.
Secțiunea 5 „Rugăciuni pentru sărbători și zile speciale” conține rugăciuni adecvate sărbătorilor sau zilelor speciale din timpul anului.

Alți Clienți au mai vizualizat şi