Stoc epuizat

Rugaciune Creativa La Superlativ

Judith Merrell

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: R10
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
36,00lei
Indisponibil
SKU: R10

Lucrezi cu copiii sau cu tinerii? Ai nevoie de aceea extra scânteie de inspirație care să te ajute să explorezi Biblia? Ai nevoie de aceea idee care să îți desăvârșească lecția? Rugăciune creativă la superlativ este cartea perfectă pentru tine.

Este esențial să găsim moduri prin care să încurajăm oamenii să se roage. Rugăciunea, ca și oricare practică, se învață. Pentru că ne adresăm copiilor, învațarea acestui obicei atât de important îl facem într-un mod creativ. Ideile din Rugăciune creativă la superlativ sunt organizate pe categorii, astfel încât să fie ușor sa găsești ideea de care ai nevoie.
 
Secțiunea 1 „Dar nu știu pentru ce să mă rog”, include idei cu privire la modul în care poți structura și motiva o se siune de rugăciune în grup.
Secțiunea 2 „Rugăciuni spuse împreună”, include mai multe rugăciuni cu răspuns, în care liderul și membrii grupului se roagă alternativ.
Secțiunea 3 „Rugăciuni rostite cu voce tare”, conține mai multe strigăte de rugăciune și psalmi.
Secțiunea 4 „Rugăciuni cu scris, desenat și confecționat”, prezintă colaje de rugăciune, postere de laudă și multe alte sugestii pentru rugăciune creativă.
Secțiunea 5 „Rugăciuni pentru sărbători și zile speciale” conține rugăciuni adecvate sărbătorilor sau zilelor speciale din timpul anului.
Numar pagini:
93
Format:
20.4 x 29cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Rugaciune Creativa La Superlativ

36,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: