Rugaciunea De Mijlocire - Ghid De Studiu

Dutch Sheets

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 12647
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 12647

Acesta este un ghid provocator care te va ajuta să te ţii strâns de conceptele cheie din spatele mijlocirii.

În cartea "Rugaciunea de mijlocire", Dutch Sheets te încurajează să te rogi pentru lucruri imposibile, ajutându-te să găseşti perseverenţa care va face rugăciunile tale roditoare. Acesta este un ghid provocator care te va ajuta să te ţii strâns de conceptele cheie din spatele mijlocirii. În timp ce cartea dezvăluie misterele rugăciunii, descoperind rolul nostru ca parteneri ai lui Dumnezeu în lucrarea Lui, manualul întăreşte ideea că noi putem să facem o diferenţă! Cei care urmează Ghidul de studiu al Rugăciunii de mijlocire vor vedea că Hristos este Mijlocitorul, iar rolul nostru ca şi creştini este să eliberăm roadele jertfei Lui de pe cruce, permiţându-I lui Dumnezeu să folosească rugăciunile noastre pentru a mişca cerul şi pământul!

Rugaciunile tale au putere!

 

Daca Dumnezeu este Atotputernic, de ce are nevoie de rugaciunile noastre? Daca ne rugam si nu se intampla nimic, inseamna aceasta ca Dumnezeu nu ne asculta? Daca ai simtit vreodata ca rugaciunile tale nu conteaza, Rugaciunea de mijlocire iti va arata cat de vitale sunt acestea.


Pastorul si invatatorul Dutch Sheets explica suisurile si coborasurile rugaciunii, cu intelepciune, blandete si umor. Aceasta carte te va inspira, iti va da curajul de a te ruga pentru „lucrurile imposibile” si te va ajuta sa afli perseverenta necesara pentru a-ti vedea rugaciunile implinite. Descopera rolul de luptator in mijlocire pe care il ai – asumarea lui poate realiza in viata unuia din cunoscutii tai o diferenta ca de la cer la pamant!

„Rugaciunea de mijlocire”
contine multa reelatie si este o carte care motiveaza. Dutch Sheets reuseste sa arunce o lumina fascinanta asupra acestui subiect, adesea misterios. Cititorii vor dori sa se roage mai mult si vor putea vedea mai multe rezultate.
Dr. Bill Bright, Fondatorul si Presedintele Organizatiei Campus Crusade for Christ International
Numar pagini:
230
Format:
21 x 29 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Alfa Omega Publishing
ISBN:
978-973-87050-4-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Rugaciunea De Mijlocire - Ghid De Studiu

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: