Sa Invatam Despre... Misiune

John Brand

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: S242
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
15,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: S242

O carte de exceptie, suport de nadejede in cadrul studiilor dedicate de biserica misiunii, cu prilejul activitatilor misionare propriu-zise sau pentru pregatire individuala.

"Pastorii si ceilalti slujitori ai bisericii devotati lucrarii misionare pot gasi in aceasta carte importante metode de abordare a lucrarii de misiune. Sunt prezentate intr-o maniera accesibila bazele biblice ale misiunii, istoria acesteia precum si sarcinile actuale cu care se confrunta. Fie ca Dumnezeu sa foloseasca aceasta scriere pentru a trezi in sufletele credinciosilor dorinta de a se lansa in misiune pentru triumful sfintei Sale cauze!"

George Martin, Billy Graham School of Missions, Evangelism and Church Growth, Southern Baptist Seminary, Louisville, USA

"Multi dintre credinciosii zilelor noastre manifesta un interes exploziv fata de imperativul misionar al Bisericii. Nu a atins inca proportii seismice, dar s-ar putea ajunge si la asa ceva. Aceasta excelenta lucrare ar putea contribui la un asemenea fenomen, dar mai ales la redescoperirea si evidentierea naturii biblice a acestei sarcini, la constientizarea aspectului urgent al misiunii. o mare diversitate de subiecte sunt explicate intr-un limbaj simplu, dar cuprinzator, cu pasiunea si determinarea care il caracterizeaza pe autor."

Timothy G. Alford 

Numar pagini:
112
Format:
10.9 x 16.3 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2002
Editura:
Faclia
ISBN:
973-8448-06-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Sa Invatam Despre... Misiune

15,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: