Sa Nu Dam Inapoi - Calea Uceniciei Crestine

George Verwer

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: S548
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
10,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: S548
Intr-o lume obisnuita cu solutii rapide, nedureroase, crestinismul intalnit cel mai frecvent este unul “statut”, constata George Verwer. Prea putin din indemnul apostolului Pavel de a fi soldati pentru Hristos mai pare sa aiba sens pentru noi astazi. Dar Evanghelia nu poate fi propovaduita, iar viata de ucenic nu poate fi traita fara devotamentul, disciplina si sacrificiile unui soldat. De aceea, prima parte a acestei carti ne aminteste ce inseamna chemarea la ucenicie. In partea a doua, George Verwer discuta principiile biblice ale uceniciei si victoriei – dragostea, ca trasatura distinctiva a crestinului, bazele cresterii spirituale, disciplinele vietii spirituale si armele si lupta acesteia. In partea a treia, el ne cheama mai departe pe cale, concentrandu-se asupra elementelor necesare unei vieti de crestere spirituala constanta si aducere de roada: pocainta continua, lupta cu descurajarea, pastrarea echilibrului spiritual, importanta vietii bune de familie si instaurarea perpetua a lui Hristos ca Domn in toate domeniile vietii ucenicului.
Cartea Sa nu dam inapoi, nascuta dintr-o serie de mesaje rostite de George Verwer, adunate si adaptate unui material scris cu ajutorul lui Tony Collins, se adreseaza celor care si-au predat viata lui Hristos si vor sa inainteze pe calea credintei, sa traiasca o viata de ucenici autentici, care sa aduca si pe altii la Hristos.

George Verwer este fondatorul misiunii OM (Operation Mobilization) si, pana in august 2003, a fost coordonatorul ei international. Avan ca moto “speranta pentru oamenii din intreaga lume”, OM este o misiune de evanghelizare, instruire si plantare de biserici in intreaga lume, activand in peste 80 de tari (inclusiv in Romania) si antrenand in randurile ei peste 4.000 de oameni.

Numar pagini:
167
Format:
10.5 x 17.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
DISCIPOLUL
ISBN:
978-973-88121-7-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Sa Nu Dam Inapoi - Calea Uceniciei Crestine

10,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: