Stoc epuizat

Dvd - Eroii Luminii Vol 1

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P10158
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
Indisponibil
SKU: P10158

Eroii Luminii este o serie de desene animate despre viata unor eroi ai credintei pe care copiii se pot baza. 

In volumul unu ii poti urmari pe curajosul Jim Eliott intr-o aventuroasa misiune in mijlocul tribului Auca, pe William Tyndale indraznind sa traduca biblia pe intelesul tuturor, John Bunyan care a ramas credincios cu pretul libertatii sale si pe Eric Liddell alergand in cursa vietii sale.

 

Povestea lui Jim Elliot - Jim si-a petrecut tineretea pregatindu-se pentru lucrarea de misionar. Insa nimic nu ar fi putut sa-l pregateasca pentru pericolele care il asteptau in jungla Ecuatorului. El isi pune credinta in actiune, depaseste barierele ridicate de bastinasii din tribul Auca si lasa in urma o mostenire deosebita. Jim este un curajos erou al luminii, un erou care a raspandit Vestea Buna cu pretul vietii sale.

 

Povestea lui William Tyndale - Biserica si autoritatile au interzis citirea, scrierea sau rostirea Sfintelor Scripturi in limba engleza. Cea mai importanta carte care a fost scrisa vreodata, interzisa oricui, mai putin oamenilor instariti sau educati. Stiind ca Biblia este pentru toata lumea, William confrunta autoritatile si incepe lucrarea dificila si periculoasa de traducere a Vechiului si Noului Testament.

 

Povestea lui John Bunyan - John Bunyan isi petrece zilele in inchisoare, despartit de sotie si copii. O viata traita in racoarea celulei este pretul pe care-l plateste pentru impotrivirea fata de religia de stat. Daca ar renunta la "predicarea Cuvantului", John ar fi un om liber. De ce alege inchisoare si cum va sluji el Domnului in acest loc oribil?

 

Povestea lui Eric Lidell - Eric Lidell este rapid. De fapt, este cel mai rapid atlet din Scotia. Acest erou national a castigat inima scotienilor si cu totii asteapta sa-l vada castigand mondialele la Olimpiada din anul 1924 de la Paris. Antrenorul sau il pregateste pentru cea mai buna performanta, sprintul de 100 de metri, in care se asteapta cu totii sa castige medalia de aur. Eric are talent, dar mai mult decat orice, are credinta.


Titlu: Seria Eroii Luminii
Genul filmului: desene animate
Titlu original: The Torchlighters
Durata: 4 x 30:00:00
Producator: Christian History Institute & The Voice of the Martyrs (2008)

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Dvd - Eroii Luminii Vol 1

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: