Stoc epuizat

Si nu ne duce pe noi in ispita

Vladimir Pustan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1803
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
21,00lei
Indisponibil
SKU: SS1803

E destul de usor sa predici sau sa scrii despre ispita, fiind un subiect cu care avem de-a face toti. Ea e originata si folosita ca arma principala de dusmanul nostru, de fapt de singurul nostru dusman Diavolul. Despre Diavol se pot spune o gramada de lucruri bune cum ar fi ca-i perseverent, creativ, rabdator, cunoscator fin al naturii umane. Si toate aceste de necontestat calitati le utilizeaza abil pentru un singur scop, acela de-a fi cu el in iad, iar pentru aceasta foloseste la scara planetara ispita sau slabiciunea carnii noastre.

Noi nu suntem in necunostinta de planurile Diavolului, zice apostolul si de aceea ne-am hotarat sa apucam taurul de coarne (desi Satana nu are coarne) si sa anticipam loviturile lui stiind ca profilaxia Intotdeauna e mai potrivita.

Dar pentru cei ce sunt deja cazuti sub tirul feluritelor arme satanice am gasit remediul de-a iesi din santul insangerat. Cunoscand arma si efectul produs de ea, e mai usor de gasit un tratament potrivit si de aceea aceasta carte ce s-a nascut din predici tinute pentru generatia asta de tineri e un dorit balsam pentru rani.

Ispitele sunt multe si variate dar am selectat cele mai comune, mai des folosite si care produc distrugeri mai mari.

Un anturaj gresit, o prietenie sinucigasa, o casatorie samsonica, toate acestea au consecinte dezastruoase asupra prezentului si viitorului.

 

Satana foloseste cu succes mass-media si de aceea am prezentat ravagiile produse de abuzul de televizor si internet de unde mai usor ne ducem pe toboganul altor trei ispite puternice, sexualitatea, pornografia si moda.

Dupa ce le-am fscut autopsia am scris si cum putem scapa de legaturile acestea si de efectele gloantelor de foc si aici cred ca e punctul forte a acestei carti. Ea ofera solutii. Nu sunt ispite noi, ci doar ispititi noi si de aceea sunt convins ca aceste randuri isi vor gasi cititori cu nevoireale.

Multumesc tuturor celor ce-au transpirat ca aceasta carte sa apara intr-o forma frumoasa. Aceeasi echipa saritoare si profesionista merita mai multe aprecieri decat reusesc eu sa le dau si de aceea ii multumesc lui Dumnezeu pentru ei si pentru voi toti ce veti gasi un folos in munca noastra.

Din prefata

Numar pagini:
221
Format:
11.3 x 18.4 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Fabrica de Vise
ISBN:
978-606-92327-1-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Si nu ne duce pe noi in ispita

21,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: