null

Simti ca vrei sa renunti

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

21,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
149
Format:
13,8 x 20,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Life
ISBN:
978-973-7908-75-9

Descriere

Si tu poti gasi pacea reala, de durata
In calitate de fondator al World Challenge, Inc., David Wilkerson a lucrat cu tot felul de oameni tulburati. In aceasta carte incurajatoare, autorul examineaza problema universala a descurajarii si iti ofera o speranta reala pentru zilele, saptamanile, lunile si anii care iti stau in fata. Iti arata cum:- sa invingi ispita- sa renunti la sentimentul de vinovatie- sa ai incredere in Dumnezeu ca te va scoate din furtuna- sa invingi pacatul- sa astepti raspunsul lui Dumnezeu la rugaciune- si multe altele

Numai Dumnezeu poate invinge suferinta ta. Prin povestiri adevarate si emotionante si intelepciunea care vine dupa o viata intreaga de slujire, Wilkerson te indruma cu blandete spre punctul acela in care trebuie sa Ii predai totul lui Dumnezeu si sa crezi ca El va infaptui miracole in viata ta.

DAVID WILKERSON (1931-2011) a fost fondatorul Teen Challenge si World Challenge si pastor senior pentru multi ani al Times Square Church. A slujit oamenilor din intreaga lume si a scris peste treizeci de carti, inclusiv best-seller-ul Crucea si pumnalul si Sfinteasca-se Numele Tau, Viziunea apocaliptica, Sunati din trambita. A slujit pana in ziua mortii lui.

Cumpărate frecvent împreună:

Simti ca vrei sa renunti,  David Wilkerson
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi