28,00lei
Distribuie

Singurul drum spre Nord

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

28,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
265
Format:
13,4 x 20,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-973-8998-88-9

Descriere

Deserturi si jungla, rebeli si misionari, gloante si acte de curaj, rai si iad pe pamant – acestea sunt toate o parte a calatoriei reale, remarcabile a unui om prin treisprezece tari africane cu fratele lui si doi dintre cei mai buni prieteni.

Lupta lui Erik de-a lungul calatoriei credintei lui este la fel de captivanta ca si calatoria lui de-a lungul Africii. Singurul drum spre Nord ii conduce pe cititori pana la marginile lumii si pana in cele mai adanci unghere ale inimii umane pe care nu le vor uita niciodata.

In 2003, Erik a simtit o chemare puternica din partea lui Dumnezeu de a lasa pentru o vreme studiile la Academie si de a lucra intr-o misiune umanitara in Maroc. Dupa doi ani petrecuti acolo, Erik impreuna cu fratele lui si cu inca doi prieteni au decis sa strabata continentul african pe motociclete. Ultima oprire din calatoria lor a fost Cairo, unde o bomba sinucigasa a explodat, imprastiind o multime de schije. Explozia l-a ucis pe fratele lui Erik, i-a ranit pe prietenii lui, iar pe Erik l-a lasat insangerat in drum. Doctorii nu au crezut ca Erik va mai umbla vreodata. Dar el nu a renuntat la visul sau de a reveni la Academie. Si 14 luni mai tarziu, dupa ce a supravietuit exploziei, Erik s-a reintors in acest campus. Astazi isi incepe cu mandrie cariera de ofiter in cea mai mare academie de aviatie militara cunoscuta de catre om.
George W. Bush, fost presedinte al SUA

ERIK MIRANDETTE, un campion in liceu la saritul cu prajina, a urmat pentru doi ani Academia Fortelor Aeriene din America inainte sa mearga peste hotare sa slujeasca cu o misiune umanitara in Maroc. S-a reintors la Academie unde a terminat studiile in stiinte politice/relatii internationale in mai 2008, ocazie cu care a fost onorat de presedintele George W. Bush.

Alți Clienți au mai vizualizat şi