Speranta Pentru Europa

Jeff Fountain

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: S240
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
22,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: S240

Uniunea Europeana se afla astazi intr-o etapa cruciala a dezvoltarii sale: masiva expansiune geografica, reconsiderarea mandatului si a sarcinilor, noi acorduri pe cale de a fi elaborate, la care se adauga discutia despre radacinile civilizatiei europene. In tumultul discutiilor pro si contra legate de recunoasterea importantei traditiei iudeo-crestine in trecutul Europei, Jeff Fountain isi si ne indreapta atentia dinspre trecut inspre viitorul Europei si ne atentioneaza cu privire la rolul nostru, al crestinilor, in acest proces.
Credinta si vocatia crestina de a fi martori ai sperantei, dincolo de orice frontiere, au o importanta extraordinara in istoria cooperarii europene. J. Fountain ne obliga, cu argumente convingatoare, sa nu abandonam Europa stand deoparte, in timp ce alte puteri pun mana pe aceasta casa care este continentul nostru.

Urmasii lui Cristos au un mesaj al sperantei care trebuie sa se faca auzit in Europa. Suntem chemati la o implicare activa si pozitiva, in si din biserica, dar si – daca-mi este permis sa adaug ceva la ceea ce spune Jeff Fountain aici – prin politica.

Este o carte impregnata de dragoste fata de Cristos – si de dorinta de a sluji Imparatia lui Dumnezeu, care este o imparatie a sperantei. Rezultat al experientei personale si al propriilor intrebari, Jeff Fountain ofera cititorilor sai un text valoros asupra caruia sa mediteze. Viziunea lui despre o Europa a sperantei mi-a redat motivatia de a raspunde in fiecare zi la provocarea lui John Stott, citata in paginile acestei carti: „Unde sunt crestinii de azi care sesizeaza statusul quo-ul, carora nu le place ce vad si de aceea refuza sa se „alinieze”, care viseaza la o societate alternativa mai placuta lui Dumnezeu si care sunt hotarati sa faca ceva in acest sens?”

Numar pagini:
194
Format:
14,9 x 20,9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2008
Editura:
Kairos
ISBN:
978-973-0-05829-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Speranta Pentru Europa

22,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: