Categorii

 Se încarcă… Te rugăm să aştepţi...
  • Contul meu
Image 1 Măreşte / Mai multe poze
  • Image 1

Stavilarele cerului

$7.31
Împachetare cadou:
Options available
Cantitate:

UNDE NE SITUAM IN CALENDARUL PROFETIC?

Cand ucenicii i-au cerut lui Isus parerea cu privire la vremurile de pe urma, El a indicat "zilele lui Noe" ca fiind cheia aflarii momentului "venirii Fiului Omului". Dar ce anume a vrut sa spuna prin aceasta? Cartea "Stavilarele cerului" dezvaluie exact ceea ce s-a intamplat in cazul potopului lui Noe si explica de ce acest important eveniment biblic se aseamana atat de mult cu vremea noastra. Prin urmarirea decaderii morale a omenirii in timpul generatiei lui Noe, intoarcem cortina la timpurile noastre in moduri remarcabile. De asemenea, descoperim o paradigma biblica clara pentru a determina unde ne situam in calendarul profetic, pe baza invataturilor efective ale lui Isus si ale apostolilor. Dupa ce veti citi cartea, veti sti daca numaratoarea inversa pana la judecata finala a inceput deja.

Cartea ne dezvaluie modul drept al lui Dumnezeu de a relationa cu omenirea si soarta care ii asteapta in curand pe cei care manifest in prezent razvratire fatisa fata de El.

Autorul taie raul de la radacina acestei razvratiri morale, care se afla in afirmatiile pe cale de prabusire ale evolutiei darwiniste. El identifica "sfarsitul jocului" lui Dumnezeu - strategia Sa speciala - modul in care vrea sa aduca aceasta era prezenta la un final. Pe masura ce ne apropiem de acea zi, Isus il cheama pe fiecare credincios sa fie sare si lumina in lume, avertizandu-i pe oameni despre venirea judecatii si aratandu-le drumul spre viata vesnica in El. Aceasta carte este un puternic memento, confirm caruia toti au o alegere de facut in privinta destinului lor final - si nu mai deste decat putin timp.

Numar pagini:
336
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Alfa Omega
ISBN:
978-606-8720-90-6

Caută produse similare după Tag

Adaugă un Review

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

BlueLogo

Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit! Mai multe aici...

Transport în 24 de ore pentru produsele aflate în stoc. Detalii aici...

Beneficiezi de modalităţi multiple de plată.

Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne la telefon 0748 065 431.

Click pe butonul de jos pentru a adăuga Stavilarele cerului în Wish List