Strigat Dupa Libertate

Corina Pataki

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: S60
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,50lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: S60
...de la evadarea dramatica dintr-o tara in care counismul detinea controlul, pana la sosirea miraculoasa in SUA, Corina a fost pusa deoparte pentru un timp ca acesta. Ca un avion nedetectat de radar, strigatul dupa libertate a devenit implinireea visului unei copile. Calatoria ei din tara natala, Romania, spre taramul libertatii le reaminteste cititorilor, de orice credinta si confesiune, ca libertatea isi are pretul ei. Este un privilegiu sa tinem in mana povestea ei...
Dr Sandy Powell

Deseori in viata suntem gata sa dam un verdict de disperare si deznadejde atunci cand situatiile par imposibile. Ne uitam la circumstantele in care ne aflam si conchidem ca nu exista nici o posibilitate de a iesi victoriosi. Dar inainte ca juriul sa vina sa dea hotararea finala, mai este o proba ce trebuie luata in considerare!

Strigat dupa liberate este calatoria Corinei Pataki, nascuta in Romania, in timpul regimului comunist. Corina ne conduce, prin credinta, pe tot parcursul strigatului ei si al familiei sale dupa libertate si ne deschide ochii pentru a-L vedea pe Dumnezeu ca protectorul si eliberatorul celor ce se confrunta cu distrugerea si moartea.


CORINA PATAKI
locuieste in Nashville, Tennessee impreuna cu sotul ei, Steve si cu cei trei copii ai lor, Luciano, Daniel si Hadasha. O iubitoare pasionata a lui Dumnezeu, ea doreste sa vada manifestarea Imparatiei lui Dumnezeu pe pamant in zilele noastre. Asa cum ne-a invatat Isus sa ne rugam: „Vina imparatia Ta, faca-se voia Ta”, dorinta inimii ei este sa lucreze impreuna cu Dumnezeu si cu Trupul lui Cristos pentru a vedea cerul coborand pe pamant. Datorita acestei pasiuni si a privilegiului pe care l-a avut de a sluji si a fi pregatita pentru slujire, Domnul a chemat-o sa paseasca in credinta si sa reflecte Imparatia lui Dumnezeu, slujind in teritoriul Statelor Unite si in alte tari ale lumii.


Numar pagini:
168
Format:
14.8 x 20.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Alfa Omega Publishing
ISBN:
978-973-1734-03-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Strigat Dupa Libertate

20,50lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: