Strigate De Pe Cruce

Erwin W. Lutzer

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: S73
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
23,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: S73
A STA SMERIT LA CRUCE INSEAMNA A ADEVERI SCOPUL PENTRU CARE A CREAT DUMNEZEU LUMEA

In fata crucii putem sa stam doar cu capetele plecate si cu un duh zdrobit. Aici vedem manifestate atributele lui Dumnezeu; si, daca privim cu atentie, ne vom vedea pe noi insine, cu toate nevoile, pacatele si deceptiile noastre.

„Rastignirea lui Isus Cristos ne pune in fata doua atribute ale lui Dumnezeu aparent contrare – dragostea Lui si mania Lui, impreuna cu doua doctrine aflate aparent in contradictie – suveranitatea lui Dumnezeu si vointa libera a omului. Odata ce intelegem Calvarul, putem intelege ce inseamna sa ne lepadam de noi insine, sa ne luam crucea in fiecare zi si sa-L urmam pe El. Aceasta este o carte pe care ar trebui sa o citim fiecare dintre noi.”
Kay Arthur, Precept Ministries

„Cu capacitatea unica de patrundere care il caracterizeaza si cu atenta dedicare fata de text, Erwin Lutzer ne duce in profunzimea misterelor intruparii care nu sunt nicaieri revelate cu mai multa putere decat in cele sapte afirmatii ale Domnului nostru pe cruce. Aceasta este numai o lectura captivanta, ci si un adevar divin profund.”
John MacArthur, Grace Community Church

„Strigate de pe cruce este cu adevarat o calatorie spre inima lui Isus. Intotdeauna mi-a fost greu sa citesc cuvintele lui Isus pe cruce fara sa ma simt coplesit de mare iubire pe care a exprimat-o in clipele mortii Sale. Ai obligatia morala fata de tine insuti sa citesti aceasta carte. Viata ta devotionala nu va mai fi niciodata aceeasi!”
David Jeremiah, Shadow Mountain Community Church

ERWIN W. LUTZER este pastorul principal la Moody Church din Chicago de mai bine de 21 de ani. Este autorul mai multor carti, printre care Hitler’s Cross (Crucea lui Hitler), premiata cu Gold Medallion, si bestsellerul Prima ta clipa dupa moarte. Pastorul Lutzer este vorbitorul principal la emisiunea radio zilnica din cadrul Moody Broadcast Network, intitulata Running to Win. El si sotia lui, Rebecca, traiesc in Chicago si sunt parintii a trei copii care acum sunt adulti si ei.

Numar pagini:
136
Format:
13.5 x 19.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-8282-04-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Strigate De Pe Cruce

23,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: