20,00lei
Distribuie

Stropi de roua divina

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

20,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
180
Format:
14.3 x 20.3 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
SBRO
ISBN:
978-973-8083-49-6

Descriere

SCHITE DE PREDICI
In relatia noastra cu Dumnezeu si cu semenii nostri un loc primordial il are comunicarea. Am ales si eu metoda comunicarii in scris, cu ajutorul careia vreau sa impartasesc semenilor mei si colegilor mei slujitori cateva ganduri inspirate din Scriptura.

Insa dupa cum o roua nu-i suficienta sa ude si sa sature pamantul uscat, ci este nevoie de o ploaie bogata, tot asa aceste schite de predici, fiind numai o roua, au nevoie sa fie urmate de ploaia Duhului Sfant, pe care o poate turna Dumnezeu in momentul expunerii lor, pentru a astampara setea sufletelor celor care le vor asculta.
Lazar Ometita
 
LAZAR OMETITA este absolvent al Institutului Teologic din Bucuresti, promotia 1998-1999. Din anul 2000 locuieste si slujeste ca pastor in Dublin, Irlanda. Este autor al mai multor titluri, printre care: Pasi in cunoasterea Adevarului (100 schite de predici), Intalnirea care schimba (20 meditatii biblice), Sub semnul intrebarii (1210 intrebari si raspunsuri biblice; 115 maxime si cugetari), Boabe de grau din hambarul divin (100 schite de predici).

Alți Clienți au mai vizualizat şi