Studii asupra predicii de pe munte - Martyn Lloyd-Jones

Martyn Lloyd-Jones

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2643
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
110,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2643

Acest volum este compus din treizeci de predici care au fost ținute, majoritatea, în duminici consecutive în decursul slujirii mele obișnuite la Westminster Chapel...

Cea mai mare speranță și dorință a mea este ca aceste predici să trezească, chiar într-o mică măsură, un interes proaspăt pentru predicarea expozitivă. Predicatorii pot fi încurajați să știe și astfel de predici cu durată medie de 40 de minute, pot fi ținute duminica dimineața în așa numite „biserici de oraș“ chiar și în zilele noastre.

- Martyn Lloyd-Jones

 

Niciodată nu a mai fost rostită o asemenea Predică! Ne vizează pe fiecare dintre noi într-un anume fel sau punct. Nu e nicio șansă de scăpare, ne cercetează până în cele mai ascunse locuri dinlăuntrul nostru și ne aduce la lumina lui Dumnezeu. Așa cum am mai văzut de multe ori înainte, nu există nimic mai prostesc și mai infatuat decât afirmația celor cărora le place să ne spună că singurul lucru care îi delectează în Noul Testament este Predica de pe Munte. Le displace teologia lui Pavel și toată vorbăria despre doctrină. Ei spun: „Dă-mi Predica de pe munte, dă‑mi ceva practic, ceva ce un om poate să facă de unul singur”. Ei bine, poftim! Nimic nu ne condamnă mai deplin ca Predica de pe Munte. Nu mai există nimic atât de imposibil, atât de înfiorător și atât de plin de doctrină! Ba mai mult, nu ezit să spun că, dacă n-aș cunoaște doctrina justificării doar prin credință, niciodată n-aș îndrăzni să citesc Predica de pe Munte, fiindcă este o predică înaintea căreia toți rămânem complet goi și total lipsiți de speranță. Departe de a fi ceva practic ce putem pune în aplicare, dintre toate învățăturile, aceasta este cu totul imposibilă dacă suntem lăsați de unii singuri. Această Predică măreață este plină de doctrină și conduce spre doctrină, este un fel de prolog al tuturor doctrinelor din Noul Testament.

 

Numar pagini:
702
Format:
15,5 x 21 cm
Coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-606-8895-83-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Studii asupra predicii de pe munte - Martyn Lloyd-Jones

110,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: