Suveranitatea Lui Dumnezeu Si Sensul Vietii Sub Soare

Paul Negrut

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: S547
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
28,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: S547
O abordare homiletica a cartilor Eclesiastul si Iona
„Eclesiastul si Iona”  nu impart prea multe asemanari. Specialistii in teologia Vechiului Testament ar putea ridica obiectii legate de unitatea tematica dintre cele doua carti sau referitoare la diferenta de gen.

O carte de intelepciune si o carte profetica reunite intr-un singur volum pot reprezenta o combinatie imposibila pentru un pretentios exeget, insa volumul de fata este produsul unei investigatii interpretative care indeplineste criteriile elementare exegetice, dupa care textul este trecut prin viata comunitatii pastorite si apoi prin amvon.

Cartea de fata are un public special. Este adresata nu doar celui fara educatie teologica, ci mai ales acelora care au nevoie de Evanghelie si au un prim contact cu textul biblic.

Mersul lumii de sub soare poate fi inteles doar atunci cand privim dincolo de lume, dincolo de soare, si dupa ce Îl cunoastem pe Dumnezeu in manifestarea suveranitatii Lui.

Dumnezeu poate fi inteles atunci cand Îl privim de sub curcubete, dincolo de lucrurile la care tinem si de care ne-am legat pentru o vreme.

Mesajele pastorului Paul Negrut desprinse din cartile Eclesiastul si Iona sunt menite sa ne indrepte ochii dincolo de soare, intr-o meditatie legata de cresterea in caracter si de umblarea personala cu Domnul, si sa ne ajute sa privim cu mila lui Dumnezeu la lumea pierduta in pacat pentru a capata pasiunea pentru suflete.

Spre noi si spre lume reflectam intelept si cu mila doar atunci cand ne uitam la noi de sus, desi ramanem sub soare, si la lume prin ochii lui Dumnezeu, desi suntem legati de umbra curcubetelui.
Numar pagini:
160
Format:
14.9 x 22.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2006
Editura:
Faclia
ISBN:
978-973-7791-22-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Suveranitatea Lui Dumnezeu Si Sensul Vietii Sub Soare

28,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: