Stoc epuizat

Teologie Crestina Practica

Floyd H. Barackman

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10326
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
40,00lei
Indisponibil
SKU: 10326
De la publicarea ei initiala in 1981, cartea Teologie crestina practica a fost un material de referinta atat pentru cititorii laici cat si pentru cei ce se adancesc in studierea sistematica a Bibliei. Pe langa o prezentare comprehensiva a teologiei crestine, intemeiat pe convingerea ca Biblia este Cuvantul inerant al lui Dumnezeu, aceasta lucrare indeamna la o relatie mai profunda si mai intima cu Dumnezeu Tatal, cu Isus Hristos si cu Duhul Sfant.

Avand la baza o experienta de peste cincizeci si cinci de ani de studierea Bibliei si douazeci si cinci de ani de catedra ca profesor de teologie la Colegiul Biblic "Practical" din New York, Dr. Floyd Barackman ofera la fiecare capitol o schita usor de urmarit, prin care materialul este organizat sistematic si devine un instrument cat se poate de la indemana. Principalele teme luate in discutie sunt: Biblia, Dumnezeu (Tatal, Fiul si Duhul Sfant), ingerii, omul, pacatul, mantuirea, Biserica si evenimentele viitoare profetite de Biblie.


* * *

"Oricine studiaza Cuvantul lui Dumnezeu va vedea ca acest excelent volum il va ajuta in slujirea semenilor. Cu multa intelepciune si concizie, Dr. Barackman discuta numeroasele aspecte ce alcatuiesc inima si sufletul credintei noastre. Imi face mare placere sa recomand aceasta carte tuturor lucratorilor crestini, truditori la seceris si ucenici ai Cuvantului lui Dumnezeu."

David Ginn, Director executiv, Asociatia "Alege Viata" Romania

* * *
Numar pagini:
589
Format:
15.9 x 22.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2003
Editura:
Multimedia
ISBN:
973-9287-83-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Teologie Crestina Practica

40,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: