29,00lei
Distribuie

Tepusa din carne

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

29,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
254
Format:
13,5 x 20,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-732-002-2

Descriere

Ce este o tepusa? Pablo Martínez o stie pe pielea lui. Sufera de o afectiune rara la ochi de mai bine de douazeci si cinci de ani. 
Altii au suferit o pierdere traumatica greu de pus in cuvinte, iar Pablo intalneste mereu astfel de oameni in practica lui psihiatrica, psihoterapeutica si eclesiala.

Pablo distinge cinci trasaturi ale unei tepuse: este dureroasa, este restrictiva, este umilitoare, e indelungata si presupune lupta.

Intr-un spirit umil si intelept, Pablo ne conduce spre un loc al sperantei, dincolo de explicatiile suferintei. Expunerea sa pe marginea textului din 2 Corinteni 12:7–10 trateaza „tepusul” lui Pavel si arata de ce uneori Dumnezeu nu ne scuteste de suferinta cand ar putea sa o faca atat de usor.

In contextul mantuirii, Cristos a suferit mai mult decat oricine. Dumnezeu Insusi S-a identificat cu tragedia umana, iar aceasta identificare este perfect exprimata in numele Emanuel: Dumnezeu este cu noi.

 

Dr. Pablo Martinez este medic psihiatru si isi desfasoara activitatea ca liber profesionist in Barcelona. A predat cursuri biblice in peste treizeci de tari din Europa, America de Nord si America de Sud si a fost presedinte la Alianza Evangelica Espanola (1999-2009).

Actualmente este presedinte al European Christian Counsellors Network, un organism afiliat la European Leadership Forum, unde este membru in comitetul director. Este, de asemenea, memtru in comisia sociopolitica la European Evangelical Alliance.

Este autorul cartilor Praying with the Grain si Tracing the Rainbow, precum si al altor numeroase articole si eseuri publicate in reviste crestine din Spania si Europa. Pablo este casatorit cu marta, care ii este si colega de breasla.

Alți Clienți au mai vizualizat şi