Stoc epuizat

Torturat Pentru Credinta

Haralan Popov

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10218
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
Indisponibil
SKU: 10218
Torturat pentru credinta - Peste un milion de exemplare tiparite 
Tradusa in peste 25 de limbi

 

Astazi numele lui Haralan Popov se bucura de un respect deosebit in toata lumea. El a devenit un simbol al curajului crestin pentru milioanele de credinciosi a caror credinta este supusa atacurilor guvernelor opresive sau al extremistilor religiosi.

Ca pastor in Bulgaria comunista, notorietatea sa de lider crestin i-a fost rasplatita cu torturi fizice si psihice, provocate de anchetatori KGB-isti sovietici si de acolitii lor bulgari. 

In ciuda suferintelor pe care le-a indurat, Popov si-a continuat lucrarea pentru Dumnezeu in 16 temnite si lagare de concentrare prin care a trecut. Supravietuind in mod miraculos celor 13 ani de izolare si tortura, in cele din urma a fost eliberat. Desi a fost amenintat ca va fi din nou arestat, a continuat sa organizeze slujirea Bisericii Subterane, fiindca biserica oficiala fusese infiltrata si cazuse sub controlul total al comunistilor.

Ulterior, la insistentele familiei care se refugiase in Suedia, si ca raspuns la rugaciune, s-a refugiat in lumea libera. De acolo si-a canalizat toata energia pentru a constientiza biserica si societatea cu privire la soarta dura a crestinilor persecutati.

Numar pagini:
156
Format:
15 x 20.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
Succeed Publishing

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Torturat Pentru Credinta

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: