Traieste-ti adevarul si alte minciuni - Alisa Childers

Alisa Childers

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2587
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
33,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2587

Ești sătul de ultimele cărți de autoajutorare care îți promit să te eliberere, dar te încarcerează cu o listă de studii pe care să le parcurgi, de afirmații pozitive pe care să le reciți și de grupuri de Facebook la care să te înscrii.

Am văzut cu toţii sloganele care populează Internetul: trăieşte-ţi adevărul, îţi eşti suficient, ai doar o singură viaţă de trăit. Ele par bune şi pozitive, dar dacă de fapt sunt minciuni care ne rup de realitate şi ne lasă epuizaţi şi anxioşi? Alisa Childers, autoarea cărţii O altă Evanghelie?, te invită să analizezi minciunile moderne care sunt prezentate ca adevăr în cultura actuală. Media socială este inundată de mesaje care îţi promit pace, împlinire şi ajutor. La suprafaţă, ele par să-ţi aducă libertate şi speranţă, dar de fapt sunt foarte amăgitoare.

În Trăieşte-ţi adevărul şi alte minciuni, Alisa te va ajuta

• să identifici minciunile repetate în cercurile progresiste
• să te ţii tare de adevărul pe care îl oferă Cuvântul lui Dumnezeu şi care restaurează vieţi
• să trăieşti aşa cum a intenţionat Dumnezeu atunci când te-a creat.

A fi stăpânul propriului destin şi a te strădui să-ţi transformi visurile în realitate sunt sarcini uriaşe pe care nu ai fost făcut să le porţi. Găseşte adevărata libertate alegând să TRĂIEŞTI ADEVĂRUL LUI DUMNEZEU.

Alisa Childers este soţie, mamă, autoare, bloggeriţă, vorbitoare şi lideră de închinare. A fost membră a grupului ZOEgirl de muzică creştină contemporană, care a primit mai multe premii. Este o vorbitoare respectată la conferinţele apologetice şi cele care abordează concepţia creştină despre lume şi viaţă, precum şi gazdă a popularului ei canal de YouTube. Experienţa Alisei a fost prezentată în documentarul American Gospel: Christ Crucified. A publicat articole la The Gospel Coalition, Crosswalk, The Stream, For Every Mom, revista Decision şi The Christian Post şi postarea ei “Girl, Wash Your Face? What Rachel Hollis Gets Right… and Wrong” are peste un milion de vizualizări.

Numar pagini:
224
Format:
14,5 x 20,5 cm
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Imago Dei
ISBN:
978-606-8314-81-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Traieste-ti adevarul si alte minciuni - Alisa Childers

33,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: