Traind Prezentul In Lumina Viitorului

Iosif Ton

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: T387
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
38,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: T387
In tinerete oamenii isi fac visuri, isi definesc idealuri, isi fac planuri si isi fixeaza obiective pe care sa le atinga. Omul este o fiinta care nu este determinata numai de trecut sau de nevoile sale imediate. Omul este o fiinta care se uita in viitorul mai mult sau mai putin indepartat si asteapta ceva de la acest viitor. Mai mult, omul se pregateste pentru viitor si cauta sa si-l determine.
 
Cu cat stie mai bine sa-si pregateasca viitorul si sa investeasca in el, cu atat realizeaza mai mult in viata. De asemenea, se poate spune ca marimea viselor si a idealurilor determina marimea acelei fiinte umane. Pentru un crestin, adevaratul „viitor” este acela care incepe in clipa cand trecem din lumea aceasta si intram in lumea spirituala a lui Dumnezeu. Adevaratul crestin nu spune ca „moare”.
 
El spune: „Ma mut, ma duc acasa la Domnul, unde este mult mai bine.” Apostolul Pavel scrie ca „cetatenia noastra este in ceruri”. Mentalitatea adevaratului crestin este aceea de „strain si calator pe pamant”. Din invatatura Domnului nostru Isus Cristos reiese foarte clar ca modul in care ne traim viata aici pe pamant determina felul de viata pe care il vom avea in cer. Adevaratul crestin este cel care isi traieste viata de aici in lumina vietii eterne!
Numar pagini:
392
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Cartea Crestina
ISBN:
ISBN

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Traind Prezentul In Lumina Viitorului

38,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: