36,00lei
Distribuie

Transformarea - Ed Silvoso

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

36,00lei
Or

Informații

,Disponibilitate: ,Împachetare Cadou:

Informații

Disponibilitate:
Transformarea - Ed Silvoso, natiuni, transformarea oamenilor, dezvoltare personala
Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
376
Format:
14,5 x 20,5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2019
Editura:
Alfa Omega
ISBN:
978-606-045-004-7

Descriere

Transformarea începe cu tine! Te-ai săturat să trăiești o viață obișnuită? Ai fost creat să faci lucruri mărețe! Cum poți începe? Dumnezeu te iubește și are un plan pentru viața ta, dar ție îți revine datoria de a afla care e acesta și de a îl pune în aplicare.

Îmbinând povești contemporane cu anecdote biblice și sfaturi practice, Ed Silvoso ne demonstrează modul în care Dumnezeu intervine în problemele umane actuale pentru a transforma oameni și națiuni. Învață cele cinci paradigme critice în implementarea schimbării: disciplinarea națiunilor, revendicarea sferei profesionale, perceperea muncii ca o expresie a închinării, folosirea puterii lui Dumnezeu pentru a birui răul cotidian, și eliminarea sărăciei sistemice.

Apoi, acceptă provocarea de a-ți transforma viața – făcând așa, îți vei transforma familia, școala, afacerea și națiunea.
Tu poți face o diferență în lume! Este timpul să te privești așa cum te vede Dumnezeu: iubit și creat cu un scop unic.


 Ed Silvoso, fondator și președinte al Harvest Evangelism, este larg recunoscut ca strateg al misiunilor și puternic învățător biblic, specializat în evanghelizare, câștigarea orașelor pentru Hristos, transformarea societății și reconcilierea între sexe. El este autorul cărților bestseller That None Should Perish și Anointed for Business. Ed și soția lui, Rut, locuiesc în San Jose, California.

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi