Turnul Rugaciunii - Meditatii Despre Viata De Rugaciune

Corneliu Livanu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10245
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
39,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10245

Pastorul Corneliu Livanu, autorul unei bogate opere poetice totalizand pana in prezent 7 volume, face dovada, prin scrierea acestei carti, a unei noi vocatii: cea de eseist si autor de meditatii cu caracter devotional. Cele optzeci si doua de eseuri reunite intre copertile cartii de fata constituie rodul unei activitati de reflectie care completeaza si imbogateste slujirea omiletica si pastorala pe care autorul o desfasoara de multi ani in Bucuresti.

Trebuie sa-l prevenim pe cititor ca Turnul rugaciunii este o lucrare cu o puternica dimensiunea devotionala, pe care nu trebuie sa o citim "pe nerasuflate", doar ca sa ne asiguram ca am "bifat" inca un titlu in lista noastra de lecturi spiritual-devotionale.

Ne sta inainte o colectie de reflectii care se cer citite pe indelete, cu asteptarea ca DUhul Sfant sa ne imbogateasca viata launtrica si sa ne indrume la rugaciune. (Din Cuvant inainte)

 

Corneliu Livanu s-a nascut in august 1950, in satul Dumeni, comuna George Enescu, judetul Botosani. Educatia crestina pe care a primit-o in sanul familiei l-a format ca un slujitor pasionat al Cuvantului. Economist de profesie si pastor in Biserica "Trompetului" din Bucuresti, sector 5, Corneliu Livanu transmite, prin proza de asta data, acelasi dor de Cuvant si de Dumnezeu pe care ni l-a insuflat si prin versurile sale.

Numar pagini:
369
Format:
13.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-732-025-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Turnul Rugaciunii - Meditatii Despre Viata De Rugaciune

39,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: