Umblarea Cu Dumnezeu - Iosif Ton

Iosif Ton

1 recenzie 1 recenzie Scrie o recenzie
SKU: U150
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
54,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: U150

Umblarea cu Dumnezeu, în unire cu Domnul Isus Cristos, sub călăuzirea Duhului Sfânt este o carte practică pe tema dezvoltării vieţii spirituale, un proces pe care toţi credincioşii trebuie să-l parcurgă pentru a fi transformaţi după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu şi pentru a participa cu Divinitatea la viaţa din eternitatea viitoare. Chemarea la desăvârşirea vieţii domină întreaga Scriptură şi constituie firul roşu al cărţii de faţă.

În acest scop, lucrarea Domnului Isus are două aspecte sau, mai exact, două etape: prima este scoaterea noastră de sub robia lui Satan şi a doua este transformarea noastră după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu. Unii teologi şi unii credincioşi le consideră a fi două lucrări separate şi cred că ele pot fi despărţite, aşa încât să o poţi avea pe una fără să te preocupi şi de cealaltă. Dar lucrurile nu stau aşa. Prima a fost realizată doar pentru a o face posibilă pe cea de-a doua.

Parcurgerea acestor lecţii va stârni în noi dorinţa după desăvârşire, după sfinţenie, după asemănarea cu Cristos şi ne va ajuta să conştientizăm mai bine că împlinirea acestei dorinţe nu este posibilă decât dacă intrăm în unire cu Domnul Isus Cristos şi ne lăsăm călăuziţi de Duhul Sfânt.

Numar pagini:
525
Format:
14.6 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
Lux Mundi
ISBN:
978-606-93236-5-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Umblarea Cu Dumnezeu - Iosif Ton

54,00lei

Rating

4.7 (1 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Recenzii

  • Raluca-Nicoleta Roman
    5 18th Jul 2019

    O carte bună!

0 din 1 recenzii

Istoricul meu

Categorii asociate: