null
36,00lei
Distribuie

Un caz de justitie: Recuperarea binecuvantarilor pierdute

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

36,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Descriere

Un caz de justitie: Recuperarea binecuvantarilor pierdute
Cartea „Un caz de justitie” ne descopera „misterele nelegiuirii”, care au fost ingropate adanc in genealogia noastra, prin urmarirea tiparelor de suferinta si pierdere si identificarea locurilor in care au loc atacurile demonice. Cartea aceasta descopera invoielile, acordurile care au fost facute cu Dusmanul si dezarmeaza argumentele folosite de Acuzatorul fratilor pentru a-si instrumenta cazul impotriva noastra.

Vinovatia, nu Dumnezeu, este cea care a adus acuzatii impotriva noastra si s-a folosit de tiparele judecatii demonice ca sa ne inghita binecuvantarile si sa ne distruga mostenirea dumnezeiasca.

Remediul pentru pacatul nostru nu sta in trairea unei vieti fara pacat, ci in Sangele varsat al Mielului lui Dumnezeu. Sangele lui Isus Hristos nu doar ca inlatura pacatul si efectele sale, ci ne ofera o cale de recuperare a binecuvantarilor pierdute, prin iertare, pocainta si marturisire.

„Un caz de justitie” clarifica modul cum sistemul de Dreptate Divina al lui Dumnezeu opereaza in Sala de judecata a Cerului, fapt care face posibil pentru noi trairea in libertatea pentru care Isus a murit ca sa ne-o ofere.

Marjorie Cole, fondatoare a programului „Life Recovery”, a lucrat timp de 30 de ani in consiliere si eliberare in calitate de invatatoare si consiliera. Are o diploma de master in Consiliere psihologica si dependenta de substante chimice. Fiind o excelenta invatatoare de studiu biblic si vorbitoare la conferinte, Marjorie a calatorit la nivel national si international si a ajutat mii de oameni sa aplice principiile biblice in vietile lor, aducandu-i la adevarul si libertatea noua in Hristos.

Cumpărate frecvent împreună:

Un caz de justitie: Recuperarea binecuvantarilor pierdute
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi