Un Glas Purtat De Vant - Vol. 1, Seria "Emblema Leului"

Francine Rivers

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: U114
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
65,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: U114
Seria Emblema Leului - vol. 1
 
"Un glas purtat de vant", primul volum din trilogia "Emblema Leului" ne prezinta istoria unui suflet intr-o lume zbuciumata si decadenta. Este Istoria Hadasei, o tanara evreica, singura supravietuitoare din familie in urma distrugerii Ierusalimului, ce ajunge la Roma si apoi in Efes ca sclava a unei familii romane. Carte urmareste parcursul vietii ei intr-o intriga captivanta, scotand in evidenta triumful asupra fricii si credinciosia ei fata de Dumnezeu.
 
Francine da glas dorintei puternice din sufletul fiecaruia dintre noi de a avea o relatie personala cu Dumnezeu mai profunda, care sa duca la transformarea vietii noastre. In urma lecturii cartilor ei, nu ramai neschimbat.
Debbie Macomber
 
"Privindu-i" pe Hadasa si Atretes cum incearca sa faca fata incercarilor primului secol, invatam sa facem acelasi lucru in situatii similare cu care ne confruntam in secolul al douazeci si unulea. "Costumele" pot sa fie altele, insa victoriosul nostru Domn nu se schimba.
Angela Hunt
 
Francine a redefinit fictiunea crestina - ea scrie cu sinceritate, nesovaielnic, cu forta si potential de a schimba viata cititorului - demonstrand de ce acest gen de literatura ramane cel mai eficient mod de a comunica adevarul lui Dumnezeu. Orice romancier crestin din zilele noastre ii datoreaza enorm lui Francine pentru a fi luminat cararea in acest domeniu.
Bodie Thoene
 
Seria:
Emblema Leului
Volumul:
1
Numar pagini:
590
Format:
14,5 x 20,5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
Kerigma
ISBN:
978-973-8960-64-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Un Glas Purtat De Vant - Vol. 1, Seria "Emblema Leului"

65,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: