Vanatoarea De Lei

John Eldredge & Sam Eldredge

1 recenzie 1 recenzie Scrie o recenzie
SKU: V263
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
41,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: V263

Ghidul incercarilor cu care se confrunta tinerii barbati!<
Indrazneste sa fii omul care doresti sa fii, omul de care lumea are nevoie. 
Cum ar fi sa reusesti in cea mai mare provocare a vietii tale? Curaj, perseverenta, ingeniozitate - asa se ucid leii incercarilor cu care ne confruntam fiecare la un moment dat.

Mai mult decat o carte, Vanatoarea de lei, este o invitatie la o experienta inedita; este provocarea de a urmari un vis, de a deveni mai intelelpt, de a-ti construi un plan de batalie si chiar de a ucide niste lei care uneori iti dau tarcoale.

Toti ne dorim sa fim autonomi, sa ne urmam propria cale pentru a ne implini visurile. Vrem sa le stim pe toate si sa nu cerem ajutorul nimanui. Acesta este modul in care majoritatea dintre noi abordeaza inceputul vietii adulte - pe cont propriu. Dar mai devreme sau mai tarziu, dorinta noastra de independenta se pierde in negura izolarii.

Este momentul sa renuntam la ambitii. Nu suntem fortati sa inaintam de unii singuri prin viata.

Asa s-a nascut aceasta carte, din conversatiile lui Sam Eldredge, un tanar scriitor, trecut cu putin de peste 20 de ani, si tatal sau, John, un renumit autor. Sunt conversatii de care nu toti tinerii au parte, dar de care fara indoiala, toti au nevoie, si este o invitatie pentru a fi si tu un fiu care primeste sfaturi din partea tatalui sau ori un tata care invata ce trebuie sa-i spuna fiului sau despre descoperirea unei cariere cu sens, curtarea unei tinere domnisoare, casatorie, urmarirea unor visuri si descoperirea drumului in viata.

Numar pagini:
198
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
Scriptum
ISBN:
978-606-8712-21-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Vanatoarea De Lei

41,00lei

Rating

4.7 (1 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Recenzii

  • Toma Darius-Daniel
    3 14th Dec 2021

    În această carte este vorba despre scrisorile pe care și le-au trimis un bărbat din State cu fiul său, unde fiul său îi punea diferite întrebări în ce privește viața sa creștină. Cartea nu e rea, la sfârșit chiar te învață cum să te rogi pentru situații specifice, însă în mare parte sunt sfaturi așa...abstracte, nu prea practice, cum ar fi: încrede-te în Dumnezeu, bucură-te de tinerețe etc.

0 din 1 recenzii

Istoricul meu

Categorii asociate: