Veveritele de la Marea Moarta - Calcule cu alune Vol.3

Mike Nawrocki

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS3263
├Ämpachetare Cadou: Op╚Ťiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS3263

Veveri╚Ťele Merle ╚Öi Pearl nu stau locului nicio clip─â!

Un b─âiat care încearc─â s─â scape de tema de la matematic─â + un patinoar + dou─â veveri╚Ťe ce vin din trecutul îndep─ârtat = un examen picat, o a doua ╚Öans─â ╚Öi o lec╚Ťie valoroas─â înv─â╚Ťat─â. Merle cel pozna╚Ö (dar ╚Öi cel ce sare repede în ajutor), împreun─â cu so╚Ťia sa, veveri╚Ťa Pearl, îl înva╚Ť─â pe Michael, un b─âiat de zece ani, c─â pu╚Ťin mai mult efort poate aduce rezultate mult mai bune.

Seria aceasta de nuvele pentru copii c─âut─â s─â dezvolte în copii diverse calit─â╚Ťi, precum ascultarea, bun─âtatea, onestitatea etc. O poveste antrenant─â ╚Öi contemporan─â (cu care copiii din 2021 se pot foarte u╚Öor rela╚Ťiona), dou─â veveri╚Ťe care au tr─âit în vremea Domnului Isus, p─ârta╚Öe la înv─â╚Ť─âturile Domnului, care vorbesc ╚Öi mai ales intr─â în tot soiul de buclucuri cu tâlc, o mân─â de colegi din clasa a patra ╚Öi totul este aranjat. Vom avea o poveste care îi va ╚Ťine în priz─â pe copii pân─â la ultima pagin─â.


În calitate de co-creator al filmului animat VeggieTales, co-fondator al organiza╚Ťiei Big Idea Entertainment ╚Öi voce al îndr─âgitului Larry CastraveteleMike Nawrocki a fost dedicat cauzei nobile de a-i ajuta pe p─ârin╚Ťi s─â transmit─â valori biblice copiilor prin intermediul povestirilor, de-a lungul a dou─â decenii. În prezent, Mike sluje╚Öte ca profesor asistent de film ╚Öi anima╚Ťie la Universitatea Lipscomb din Nashville, Tennessee ╚Öi locuie╚Öte în apropiere de Franklin cu so╚Ťia lui Lisa ╚Öi cei doi copii ai lor. Veveri╚Ťele de la Marea Moart─â este prima lui serie de c─âr╚Ťi pentru copii.

Numar pagini:
124
Format:
14.5 x 20.5 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Gramma
ISBN:
9786306513376

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Veveritele de la Marea Moarta - Calcule cu alune Vol.3

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

P─ârerea ta conteaz─â!

Adaug─â o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: