Viata Lui Robert Murray M'Cheyne- Andrew A. Bonar

Andrew A. Bonar

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1226
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
28,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1226

Viata Lui Robert Murray M'Cheyne- Andrew A. Bonar

Pe 25 martie 1843, la varsta de 29 de ani, Robert Murray M’Cheyne a trecut in vesnicie ca sa-L intalneasca pe Cel pe care l-a iubit si l-a slujit cu toata ardoarea; totusi, el continua sa vorbeasca generatiei noastre. Nu exista nici o indoiala ca orice crestin care citeste cu seriozitate aceste pagini are un exemplu al puterii sfinteniei intiparit in constiinta sa intr-un mod care va ramane in el in toate zilele vietii sale.

 Viata si slujirea lui M’Cheyne au fost atat de aproape de realitatile vesnice incat chiar si cu trecerea anilor si a generatiilor, importanta lectiilor pe care le-a propovaduit el ramane aceeasi. Nu exista nici o indoiala ca daca am putea aduna din nou turma de mult plecata a bisericii St. Peter’s si daca am putea chema pastorul ei din Noul Ierusalim, mesajul pe care l-ar primi ar fi exact acelasi:

 „Oh! Fratilor, fiti intelepti. „De ce stati aici toata ziua fara lucru?” Intr-o clipa, totul se va termina. Inca putin timp si ziua harului se va sfarsi – predicatul, rugatul se vor sfarsi. Inca putin timp si ne vom infatisa inaintea Marelui Tron alb – inca putin timp si cei pacatosi nu vor mai fi; ii vom vedea ducandu-se in pedeapsa vesnica. Inca putin timp si lucrarea vesniciei va incepe. Vom fi ca El – Il vom vedea zi si noapte in templul Lui – vom canta cantecul nou, fara pacat si fara oboseala, in veci de veci.”

numar pagini:
202
format:
15 x 21 cm
tip coperta:
flexibila
anul aparitiei:
2021
limba:
romana
editura:
Perla Suferintei
ISBN:
9786068000008

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Viata Lui Robert Murray M'Cheyne- Andrew A. Bonar

28,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: