Viata Mea - De La Derbedeu La Misionar

Oliver Lindberg

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: V26
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
28,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: V26

Vad cu claritate ca va avea loc o schimbare; o schimbare care va afecta intreaga lume. Cortina de Fier va cadea, granitele  se vor deschide si tiparirea de biblii si literatura crestina va fi posibila. Nu vor mai fi piedici. Va fi libertate deplina de predicare a Evangheliei.

 

 

"Ceea ce da valoare cartii sale este sinceritatea cu care autorul ne povesteste nu ceeace vede in afara, ci ceea ce vede inauntrul sau in timpul calatoriei sale. Isi dezvaluie slabiciunile si esecurile, ca sa ne asigure ca este asemeni oricaruia dintre noi. Insa prin capitularea sa in fata lui Cristos si prin dependenta sa de El, Oliver Lindberg este un exemplu de crestin al secolului XXI ce poate fi folosit de DUmnezeu in mod exceptional." 

Ionel (Dan) Mitra pastor si traducator

"Ma simt prvilegiat ca l-am cunoscut pe Oliver Lindberg si am avut ocazia sa lucrez impreuna cu el. Cand ma gandesc la el, imi vin in minte anii '90, SPMCR, tipografia pe care ne-a donat-o si cu care s-au tiparit zeci de mii de pagini pentru Imparatie, intalnirile pe care le-am avut in Suedia... in sfarsit, am in minte un om, un om al lui Dumnezeu. A dovedit o inima mare, plina de pasiune pentru Dumnezeu si lucrarea Lui. Numai Cel de Sus poate rasplati o astfel de viata si El o va face! Cei care au sprijinit si au contribuit la scrierea si la publicarea unei carti despre viata si lucrarea lui Oliver merita felicitari."

Teodor Bulzan, Pastor la Biserica Penticostala Betania, Oradea, Si fost presedinte al SPMCR Oradea

"Slujirea crestina si lucrarea misionara ale lui Oliver Lindberg au fost marcate de dedicarea si pasiunea lui pentru Domnul, precum si de impartasirea bucuriei cu frati si surori in Cristos, din diferite tari. Acest spirit al bucuriei si al sacrificiului de sine, regasit si in cartea Viata mea de la derbedeu la misionar, face ca lectura cartii sa trezeasca amintiri profunde, dar si sa determine noi angajamente pentru Domnul, in viata oricui vrea sa fie mai aproape de Domnul."

Vasile Gabrian, Editura Casa Cartii, Oradea

 

Oliver Lindberg, alaturi de sotia sa Ulla, este fondatorul organizatiei misionare People to People International (PTPI), infiltrata in tarile din spatele Cortinei de Fier. Lucrarea acesteia de sprijinire si ajutorare a oamenilor din tarile din fostul bloc comunist s-a dezvoltat vreme de 38 de ani si continua si in prezent, sub diverse forme.

Numar pagini:
204
Format:
13.5 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
ISBN:
978-606-732-031-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Viata Mea - De La Derbedeu La Misionar

28,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: