Stoc epuizat

Vindecare Prin Eliberare

Peter Horrobin

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: V255
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
95,00lei
Indisponibil
SKU: V255
“PROCLAMATI Imparatia, vindecati bolnavii, scoateti demonii.” Iata ce le-a poruncit Isus ucenicilor. Aceasta porunca vizeaza si Biserica.

SA INVATAM CUM SA VEDEM ORDINEA LUI DUMNEZEU RESTAURATA IN DUH, SUFLET SI TRUP

Prima parte a cartii Vindecare prin eliberare expune bazele biblice ale slujirii de vindecare si eliberare. P. Horrobin analizeaza in detaliu slujirea lui Isus si a Bisericii Primare, examineaza taramul supranatural al ingerilor si al demonilor, explorand modul in care puterile intunericului pot afecta vietile oamenilor. El ofera raspunsuri temeinice la mai multe intrebari dificile, echipandu-ne sa dam curs chemarii lui Dumnezeu.
Partea a 2-a ne ofera principiile calauzitoare si instrumentele pentru dezvoltarea unei slujiri de vindecare si eliberare in cadrul bisericii locale si in consiliere. P. Horrobin identifica punctele de intrare demonica, ne invata cum pot oamenii sa ajunga afectati de puterile demonice si ne explica, pas cu pas, cum pot fi eliberati.
Partae a 3-a ne ofera indrumari importante intr-un domeniu adesea trecut cu vederea: cum sa extindem slujirea de vindecare si eliberare la curatirea terenului si a cladirilor.
Acest manual plin de autoritate si fundamentat biblic este completat de un set comprehensiv de anexe informative si de bibliografie.

Este una dintre cele mai bune carti in domeniul intelegerii biblice si al calauzirii practice.
Dr. Charles H. Kraft, Fuller Theological Seminary

Cartea este, fara indoiala, manualul numarul 1 in teoria si practica eliberarii, intre cele aflate astazi pe piata.
C. Peter Wagner si Doris M. Wagner
Apostoli, International Society of Deliverance Ministers

Oricine este serios in domeniul vindecarii, al eliberarii si al integritatii va descoperi in aceste pagini exact ceea ce este necesar pentru transformarea personala si comparativa.
Rev. Dr. Alistair P. Petrie,
Director, Partnership Ministries

Peter Horrobin
este fondatorul si directorul international al Ellel Ministries. Astazi exista peste 20 de centre Ellel, raspandite in intreaga lume. Fiecare centru asiguracursuri de pregatire, scoli si oportunitati de slujire personala prin rugaciune. Peter este absolvent al Universitatii Oxford si a fost un editor de succes, inainte de a incepe lucrarea Ellel Ministries, in 1986. Peter, impreuna cu sotia lui Fiona, locuiesc in Anglia, la Lancashire, langa primul centru Ellel, Ellel Grange.

Numar pagini:
586
Format:
16.7 x 24 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
Elpis
ISBN:
978-606-92441-2-5-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Vindecare Prin Eliberare

95,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: