Vindecarea Definitiva A Depresiei - Dr.Gregory L. Jantz

Gregory L. Jantz & Keith Wall

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 12622
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
34,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 12622
Timp de decenii, tratamentul standard pentru depresie nu s-a schimbat. Celor care suferă de depresie li se prescriu medicamente antidepresive şi terapie prin discuţii. Însă o treime dintre aceste persoane nu sunt ajutate de tratamentul standard, ci sunt lăsate să caute în continuare o vindecare reală şi de durată.
În Vindecarea definitivă a depresiei, dr. Gregory L. Jantz ne oferă un drum nou. Folosindu-se de abordarea persoanei în ansamblul ei, care a făcut din Centrul său de tratament un loc important al tratării depresiei în Statele Unite, dr. Jantz dezvăluie tratamentele, practicile şi schimbările în stilul de viaţă ce pot asigura o vindecare de durată a depresiei, ocupându-se de cauzele ei emoţionale, fizice, intelectuale şi relaţionale.
Nu toate formele de depresie sunt la fel şi nu toţi oamenii care suferă de depresie sunt la fel. Vindecarea definitivă a depresiei te va ajuta să găseşti acea piesă de puzzle lipsă care-ţi va da posibilitatea să-ţi învingi sentimentele de neajutorare şi lipsă de speranţă şi să porneşti pe cărarea spre bucurie.

Expertul în sănătate mintală dr. Gregory Jantz a fost un pionier al îngrijirii persoanei în ansamblul ei. Recunoscut în prezent ca unul dintre liderii în tratamentul holistic, dr. Jantz continuă să identifice forme de tratament mai eficiente, de ultimă oră pentru persoanele care se confruntă cu tulburări de alimentaţie, depresie, anxietate şi traume. A fondat The Center: A Place of Hope [Centrul: un loc al speranţei], care a fost considerat unul dintre primele 10 centre din Statele Unite pentru tratamentul depresiei.
 
Dr. Jantz este un autor apreciat care a scris peste 37 de cărţi. Este un autor de referinţă pentru o serie de tulburări de comportament, inclusiv dependenţa de droguri şi alcool. Dr. Jantz a apărut la CNN, FOX, ABC şi CBS şi a fost intervievat pentru New York Post, Associated Press, Family Circle şi Woman’s Day. De asemenea, contribuie regulat la blogurile Thrive Global şi Psychology Today.
Numar pagini:
270
Format:
15 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2020
Editura:
Imagodei
ISBN:
978-606-8314-56-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Vindecarea Definitiva A Depresiei - Dr.Gregory L. Jantz

34,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: