Zoologia imparatiei - Joel A. Freeman

Joel A. Freeman

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2226
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
22,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2226

Lumea asta e o jungla!

Isus spunea ca unii oameni sunt lupi, altii vulpi, altii capre, iar altii porci. Cine sunt acesti oameni? Cum ii putem recunoaste? Cum ii putem identifica fara a-i judeca? Si ce vom face cu aceste informatii?

Cu mult umor, vulnerabilitate personala si implacabile argumente scripturale, Joel Freeman clarifica natura, scopul si corecta exercitare a discernamantului spiritual.

Citind aceasta carte vei...
> intelege diferenta dintre suspiciune si discernamant cand interpretezi actiunile altora;
> arunca o privire nevinovata la propria ta tendinta de a judeca si vei gasi solutii practice la aceasta dilema universala;
> intelege ce produce dezbinarea in biserici si cum sa fii o parte a solutiei, nu a problemei;
> invata sa te raportezi corect la inclinatiile "lupesti" care exista in fiecare din noi.

Daca ai de-a face cu oameni (si cine nu are), vei aprecia perspicacitatea lui Joel Freeman in intelegerea naturii umane. Ba poate vei si invata cate ceva despre tine insuti.

Joel A. Freeman, autorul cartilor "Dumnezeu nu este drept" si "Sa traiesti cu propria constiinta fara sa innebunesti", este detinatorul unei diplome de Master in Stiinte al Colegiului Loyoia din Baltimore. Este un analist recunoscut al comportamentului uman si pastoreste biserica Stillmeadow Christian Fellowship din Baltimore, Maryland. In plus, slujeste ca si capelan pentru echipa de baschet Washington Bullets din NBA si conduce interviurile retelei de radio si televiziune prin satelit CBN. Joel si sotia sa, Laurie, au doi baieti.

"lntelegerea discernerii spirituale nu a fost niciodata atat de interesanta!"

In viata mea de crestin am incercat sa-i ajut pe toti cei ce au nevoie de ajutor si sa fiu buna cu toti cei care vin in contact. Am aflat, astfel, ca nu toti cei ce vin la mine cauta un ajutor. Unii vin sa distruga, sa amplifice disensiunile. In aceste cazuri trebuie sa cerem calauzirea lui Dumnezeu si discernamant. In comunitatile noastre crestine se spune prea putin despre modul in care poti sa-i identifici pe cei ce sunt porniti spre distrugere sau sa le faci fata. Inainte de aceasta carte, "Zoologia Imparatiei", eram calauzita doar de incordarea pe care o simteam in stomac. Cu obisnuita-i minte agera, Joel Freeman prezinta un interesant caz de discernere spirituala.

-- Florence Littauer, scriitoare si predicatoare

In stilul lui obisnuit, interesant, dar provocator, Joel Freeman ne prezinta "animalele" care fac atat de grea si periculoasa, pentru noi toti, viata in Imparatie. Cel proaspat in credinta cat si cel mai experimentat dintre sfinti vor gasi in aceste fascinante capitole un sfat biblic extrem de practic.

-- Warren. W. Wiersbe, scriitor si profesor

Joel Freeman este unic in capacitatea lui de a comunica adevarul biblic intr-un mod creativ. In aceasta carte provocatoare, Joel asigura fiecarui crestin informatia vitala necesara dezvoltarii propriului discernamant spiritual, in masura in care acesta doreste sa evalueze si sa mentina relatii crestinesti de calitate cu cei din jurul lui. Niciodata intelegerea discernamantului spiritual n-a fost atat de interesanta.

-- Dr. Antony T. Evans, pastor senior, Biserica Oak Cliff Bible Fellowship

"Intreaga lume este o gradina zoologica", spune Joel A. Freeman facand o vaga referinta la Shakespeare. Pentru crestini, se pare, "adunarea este o gradina zoologica", daca am putea sa-i replicam lui Freeman. Dumnezeu, desigur, este Marele Ingrijitor al acestei gradini si vom da fata cu El noi toti. Aceasta este promisiunea mentionata de Freeman si pastreaza aceasta tema in intreaga carte "Zoologia Imparatiei". Deci, aflati care este "cusca", lasati-L pe Dumnezeu sa intre in ea, cititi si lasati-va curatiti: este spre binele vostru.

Calvin Miller, scriitor, pastor al bisericii Westside Church

Apostolul Petru ne spune ca unii oameni se comporta ca animalele. Ei "actioneaza din instinct, ca animalele salbatice". Noi toti suntem capabili sa ne comportam ca animalele si nu ca oameni facuti dupa chipul lui Dumnezeu. In cartea "Zoologia Imparatiei", Joel A. Freeman are ochiul criticului fata de comportamentul dur, iar in aceasta carte policroma el ne avertizeaza sa ne ferim de un astfel de comportament.

Donald Cole, pastor, Radio Moody Broadcasting Network

CUPRINS

Cuvant inainte de Chuck Smith
A te scarpina unde te mananca
1. Animalism animat. O prezentare a conceptului de "Zoologie a Imparatiei"
2. Testul porcului. Intrebari privind rolurile in "Gradina Zoologica"
3. Fiinte inrudite. Sa intelegem de ce este important sa ne raportam la imparatia potrivita
4. Lauda nesimtirii (numai putin). Este vreodata acceptabil sa fim revoltati de oameni care se comporta deliberat ca niste lupi, serpi sau porci?
5. Ultimele cuvinte faimoase. Un fapt curios: Ultimele cuvinte ale muribunzilor includ adesea avertismente cu privire la oameni rai
6. Malitia in Tara Minunilor. Chiar si Biserica primara a avut de-a face cu lupi imbracati in piele de oaie 7. Legenda mintii mele. Marturia personala a unui lup in formare
8. Oi in Tara Lupilor. Instruire in detectarea si tratarea nebuniei simple
9. Juninca fara cauza. Instruire in detectarea si tratarea nebuniei irationale
10. Capatul de sud al unui catar pornit spre nord. Instruire in detectarea si tratarea nebuniei incapatanate
11. Hiena zambitoare. Instruire in detectarea si tratarea nebuniei batjocoritoare
12. Lemingii si marea. Instruire in detectarea si tratarea nebuniei consacrate
13. Fugi ca un sobolan. Intelegerea rolului vinei in viata noastra
14. Harumf! Cateva principii simple care ne ajuta sa nu judecam
15. Minti suspicioase. Sase metode de a determina diferenta intre judecata si discernamant
16. Vampiri profesionisti. Cum sa-i ajuti pe cei ce-ti mananca timpul, energia si rabdarea
17. Lupta impotriva microbilor. Un mod pozitiv, al puterii spirituale, de a face fata microbilor spirituali
18. Ametit de lovituri. Nadejde si ajutor pentru cei ce au fost zdrobiti de provocarile vietii
19. Factorul disperare. Intelegerea nevoii disperate dupa Dumnezeu in viata noastra

Postfata
Apendix A: Aurul nebunului
Apendix B: Cum sa te pazesti de poluarea ascultarii de barfe
Apendix C: Gradina Zoologica

Cuvant inainte de Chuck Smith

"Zoologia Imparatiei" este bine scrisa, usor de inteles si bine sustinuta de Scriptura. Umorul unic al lui Joel Freeman, alaturi de numeroasele ilustratii practice, cu siguranta vor capta atentia cititorului. Cartea ofera o prezentare echilibrata a modului in care sa intelegi si sa faci fata nenumaratilor indivizi-problema cu care ne confruntam pe calea vietii de crestin, si pe care Biblia ii eticheteaza ca fiind lupi, porci, serpi sau caini etc. "Zoologia Imparatiei" il provoaca pe cititor la o examinare a propriilor trasaturi, care seamana cu cele ale lupului.

Numar pagini:
196
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
SPCMR

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Zoologia imparatiei - Joel A. Freeman

22,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: